ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЧИСТА КРЪВ

ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЧИСТА КРЪВ

Тинктура Чиста кръв е предназначена за активно подпомагане на организма в процеса на неговото очистване и освобождаването му от крайните продукти, получени при обмяната на веществата. Уникална по своя състав и действие, Тинктура Чиста кръв се доказа във времето като мощен очистител на кръвта и на целия организъм.

тинктура чиста кръв

   тинктура чиста кръв

Многостепенният модел на очистване на тялото, който често се прилага напоследък, минава през няколко основни фази, сред които очистване на черния дроб, на дебелото черво и на други органи, но първата и основна стъпка в него е очистването на кръвта. Необходимост от пречистване на кръвта и организма като цяло може да се появи след боледуване, при активно физическо натоварване, съчетано с гладуване, при хроничен запек, при излишък на месо и мазнини в храната както и при недостатъчната консумация на вода. Скорошни изследвания на учените доказаха наличието на множество микроорганизми в кръвта ни. Тези незначителни на глед вредители често могат да бъдат болестотворни, а отделените от тях вещества като млечна киселина, лош холестерол, различни токсини, гниещи в кръвта ни, могат да доведат до сериозното й натравяне и да причинят множество болести. В добавка тези микроорганизми се хранят с полезните вещества в кръвта ни, предназначени да обезпечават клетките на тялото ни, като в някои случаи те се превръщат буквално в „кръвопийци”, изяждащи нашите еритроцити и левкоцити.
Кръвта ни е основен транспортьор на отпадните вещества от клетките и органите на тялото ни към системите, отговорни за отделителните процеси. Отделянето на тези вещества се извършва чрез урината, фекалиите, потта и въглеродния двуокис, който издишваме. За да активизираме отделителните процеси в тялото си е необходимо първо и преди всичко да очистим кръвта от натрупаните в нея вредни вещества.
В състава на тинктурата влизат билки като бял равнец, карамфил, орех, пелин, маточина и горчив портокал.
Белият равнец е незаменимо средство за пречистване на кръвта и силен детоксикатор на организма. Регулира кръвообъщението и действа оздравително на кръвоносната система.
Карамфилът е най-добрата естествена алтернатива на синтетичните аналгетици, мощен очистител, един от най-активните антиоксиданти и доказан антисептик.
Орехът притежава доказано противовъзпалителен и тонизиращ ефект върху тялото. Богат на йод, той има изявено антимикробно и антигъбично действие.
Пелинът е добре известен като тоник на мускулатурата на отделителната система. Притежава доказано антигъбичен и противопаразитен ефект.
Маточината е богата на етерични масла с ярко изразено болкоуспокояващо, имуностимулиращо и антиоксидантно действие.
Горчивият портокал е сред най-мощните очистители на кръвта и тялото. Има ясно изразен антибактериален, антимикробен и антисептичен ефект върху организма. Силен съюзник в борбата с рака.

Можете да пoръчате тинктурата тук.