Тинктурата Стройна фигура е предназначена да ви помогне в често нелеката и безрезултатна борба с един от най-жестоките бичове на нашето време – наднорменото тегло. Сред основните причинители на наднорменото тегло са липсата на правилен хранителен режим, редовното прекаляване с бързи храни, злоупотребата с алкохол, хроничното недоспиване, липсата на достатъчно движение и дори тоталното обездвижване, депресивните и емоционално-травматични състояния, предизвикващи т.нар. „вълчи глад”, хормоналният дисбаланс на организма или наличието на хронично заболяване, едно от най-честите сред които е диабетът от 2-ри тип.

тинктура стройна фигура

ТИНКТУРА СТРОЙНА ФИГУРА

Последствията от наднорменото тегло са хипертония, влошен социален и сексуален живот, нарушения във фертилните функции, поява на разширени вени, тромбофлебити и болезнени състояния на долните крайници, сърдечни проблеми и др. За да стартираме процеса на отслабване, ние се нуждаем от катализатор. Билковите извлеци са добро решение в такива случаи. Те не само стимулират обмяната на веществата, ускоряват жизнените процеси и подпомагат разграждането на мазнините, но действат лечебно и на цялото тяло. В лечението с билки обаче от изключителна важност е постоянството, защото те действат с натрупване, а видимите резултати се проявяват едва три до четири месеца след началото на употребата им, но пък резултатите са трайни и осезаеми. Тинктура Стройна фигура е именно един такъв катализатор, ползите от който са не само видимо намаляване на теглото, но и очистване на хранително-чревния тракт, облекчаване и дори разрешаване на проблемите с констипацията и задържането на излишни течности в организма.

В състава на тинктурата влизат билки като синя слива, слез, мента, гръмотрън, върбинка, анасон и джинджифил.
Синята слива е мощен активатор на обмяната на веществата в организма със силно изразено слабително действие.
Слезът също притежава силно изразено слабително и очистително действие. Действа противовъзпалителното и антисептично.
Ментата осезаемо подобрява храносмилането, действа успокояващо на нервната система, премахвайки стреса, подтиска апетита и освежава организма.
Грамотрънът е изклчително богат на етерични масла, дъбилни вещества, минерални соли, смоли, захари, които са мощен активатор на разграждането на мастните депа в тялото ни и очистители на отровите в него.
Върбинката има силно изразено деуретично действие, подпомага изхвърлянето на излишните течности и отпадъчните вещества, отложени в тялото.
Анасонът действа изключително оздравително и противовъзпалително на органите на отделителната система, като заедно с това активно подпомага действието на бъбреците, червата, стомаха и пикочните пътища.
Джинджифилът е добре познат със широкоспектърното си положително въздействие върху организма. Той е богато наситен с важни аминокиселини, които играят значима роля в катализирането на обмяната на веществата и борбата с излишните килограми.

Можете да пoръчате тинктурата тук.

Споделяне