ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА БИЛКОЛЕТИЕ

ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА БИЛКОЛЕТИЕ

Тинктурата БИЛКОЛЕТИЕ е насочена към укрепване и оздравяване на нашето тяло на клетъчно ниво. Тя засилва съпротивителните сили на клетките ни срещу вредните влияния върху тях от страна на околната среда от химично, механично и вирусо-бактериално естество и така ни гарантира добро здраве за дълги години напред.

БИЛКОЛЕТИЕ

БИЛКОЛЕТИЕ

Нашето тяло е изградено от органи, а всеки от тях на свой ред е изграден от клетки. За да живеем дълго, пълноценно и в добро здраве, е необходимо всеки един от основните градивни елементи на тялото ни да функционира правилно и да съществува в пълна хармония с останалите негови съставни части. Тинктура БИЛКОЛЕТИЕ има за цел да достави на организма ни онези безценни хранителни вещества, които твърде рядко се набавят чрез ежедневната храна, масово консумирана от съвременния човек, но които са от изключителна важност за здравето на нашите клетки, тъкани и органи. Тези безценни вещества се съдържат предимно и основно в билките. Билките имат укрепващо, енергизиращо и лечебно въздействие върху човешкото тяло. Богати са на алкалоиди и гликозиди. Единствено те могат да внесат в организма ни ценни и потребни микроелементи като восъците, дъбилните вещества, етеричните масла, кумарините, сапонините, фитонцидите, флавоноидите и др. Често именно билките играят ролята на естествени антиоксиданти, мощни имуностимулатори и натурални антибиотици. Правилният подбор на най-подходящите билки, тяхното количествено и качествено съотношение, както и взаимодействието им в рамките на изготвената лечебна билкова смес са в основата на здравословното захранване на организма ни на клетъчно ниво и са един от изключително важните фактори за добро здраве.
В състава на тинктурата влизат билки като фурми, каркаде, кръвен здравец, нар и жълт кантарион.
Фурмите често са наричани плодове на дълголетието. Те съдържат 23 вида различни аминокиселини, витамините А, А1, С, В1, В2, В6, ниацин, рибофлавин, пантотенова киселина, които подпомагат усвояването на въглехидратите, регулират нивото на кръвната захар, както и съдържанието на мастни киселини и пектин в нея. Фурмите ни набавят още мед, желязо, магнезий, цинк, манган, калий, фосфор, алуминий, кадмий, кобалт, сяра, бор, флуор и селен (елемент, който намалява риска от ракови и сърдечно-съдови заболявания, като активно укрепва имунната система).
Каркадето притежава мощни тонизиращи и антиоксидантни свойства. В органичния му състав влизат 13 аминокиселини, които са от изключителна важност за човешкия организъм, намяват значително риска от инсулт и инфаркт, стимулират имунитета и имат очистително действие.
Кръвният здравец активно повишава имунитета и съпротивителните сили на организма срещу вредните въздействия на околната среда.
Нарът е най-богатият на антиоксиданти плод, познат на хората. Повишеното му съдържание на витамин С, минерали и микроелементи прави организма устойчив дори срещу радиационни вълни.
Жълтият кантарион е известен още като билката, лекуваща 99 болести, той притежава доказано мощно противовъзпалително, противомикробно, ранозаздравяващо и противоязвено дейстие върху организма.

Можете да пoръчате тинктурата тук .