ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА БИЛКОЛЕТИЕ

Тинктурата БИЛКОЛЕТИЕ е незаменим помощник на организма при възстановяване след прекарани тежки вирусни и бактериални инфекции, оперативни намеси и други сериозни заболявания. Тя изобилства от жизненоважни фитонутриенти, които са базисни за нашето добро здраве и пълноценен начин на живот.

БИЛКОЛЕТИЕ

БИЛКОЛЕТИЕ

Активното лечение с антибиотици и други агресивни медикаменти нарушава в значителна степен баланса на нашия организъм.  За да бъде възстановен, на него са му нужни онези безценни хранителни вещества, които твърде рядко се набавят чрез ежедневната храна, но които са от изключителна важност за правилното функциониране на нашите клетки, тъкани и органи. Тези безценни вещества се съдържат предимно и основно в билките и имат укрепващо, енергизиращо и лечебно въздействие върху човешкото тяло. Богати са на алкалоиди и гликозиди, единствено билките могат да внесат в организма ни ценни и потребни микроелементи като восъците, дъбилните вещества, етеричните масла, кумарините, сапонините, фитонцидите, флавоноидите и др. Често именно билките играят ролята на естествени антиоксиданти, мощни имуностимулатори и натурални антибиотици. Правилният подбор на най-подходящите билки, тяхното количествено и качествено съотношение, както и взаимодействието им в рамките на изготвената билкова смес са в основата на здравословното захранване на организма ни на клетъчно ниво и са един от изключително важните фактори за активно възстановяване и поддържане на добро здраве. Тинктура Билколетие е висококачествена жива  „храна“ за вашите клетки. Тя се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.  В състава й влизат билките фурми, каркаде, кръвен здравец, нар и жълт кантарион.

Фурмите често са наричани плодове на дълголетието. Те съдържат 23 вида различни аминокиселини, витамините и микроелементи, които активно подпомагат усвояването на въглехидратите, регулират нивото на кръвната захар, както и съдържанието на мастни киселини и пектин в нея. Фурмите ни набавят още мед, желязо, магнезий, цинк, манган, калий, фосфор, алуминий, кадмий, кобалт, сяра, бор, флуор и селен (елемент, който намалява риска от ракови и сърдечно-съдови заболявания, като активно укрепва имунната система).

Каркадето притежава мощни тонизиращи и антиоксидантни свойства. В органичния му състав влизат 13 аминокиселини, които са от изключителна важност за човешкия организъм, намяват значително риска от инсулт и инфаркт, стимулират имунитета и имат очистително действие.

Кръвният здравец активно повишава имунитета и съпротивителните сили на организма срещу вредните въздействия на околната среда.

Нарът е най-богатият на антиоксиданти плод, познат на хората. Повишеното му съдържание на витамин С, минерали и микроелементи прави организма устойчив дори срещу радиационни вълни.

Жълтият кантарион е известен още като билката, лекуваща 99 болести. Той притежава доказано мощно противовъзпалително, противомикробно, ранозаздравяващо и противоязвено дейстие върху организма.

Можете да пoръчате тинктурата тук .

Споделяне