Тинктура Билков щит – АВ е насочена към подпомагане на имунитета и защитните функции на организма. Тинктурата допринася за устойчивостта на организма спрямо  самите вируси и  причинените от тях заболявания.
На практика вирусите са болестотворни микроорганизми, които нямат своя собствена клетъчна структура. Те представляват съвкупност от генетичен материал, опакован в белтъчна обвивка.

билков щит тинктура

билков щит

Вирусните частици не са в състояние да се размножават самостоятелно, поради което те се нуждаят от клетките на организма–приемник. Вирусите нямат и самостоятелен метаболизъм. За да оцелее и да се размножава вирусът, неговата келтъчна обвивка се прикрепва към мембраната на някоя чуждата клетка, той вкарва генетичния си материал в гостоприемника и започва да формира нови вирусни частици. След съзряването им те се отделят от клетката, разрушават я и започват да търсят друга клетка –приемник във вече заразения организъм или в нечий друг наоколо. Видът на вирусната частица определя тъкънта в тялото, към която тя се прикрепва – вирусът на грипа предпочита епитела на лигавиците, вирусът на обикновения херпес има афинитет към нервната тъка и т.н. За да се предпазите от вирусните атаки е необходимо да активирате имунната си защита и да засилите възстановителните си способности след боледуване. Билковите извлеци са добро решение на подобни проблеми, а Тинктура Билков щит –АВ е един сигурен помощник в защитава вашето здраве.
В състава на тинктурата влизат билки като черна боровинка, бял трън, детелина, елеутерокок, ехинацея, жълт кантарион, сладък пелин, широколист живовлек, лавандула, орех, офика, петопръстник, репей, сладък корен и царевична коса.
Черната боровинка е мощен имуностимулант и антиоксидант.
Белият трън е силен тоник и стимулатор на организма като цяло.
Детелината има седативно и възстановително действие.
Елеутерококът значително повишава физическата и умствената работоспособност, както и устойчивостта на организма към болестотворни вируси.
Ехинацеята е най-мощният имуностимулатор и имуномодулатор, познат на хората.
Жълтият кантарион има ясно изразено антидепресивно, антивирусно и антибактериално действие.
Сладкият пелин осезаемо засилва защитните сили на организма на клетучно ниво.

Можете да пoръчате тинктурата тук .

Споделяне