ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЩАСТИЕ

ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЩАСТИЕ

Депресията и различните форми на депресивни състояния са един от жестоките бичове на нашето време. Тя няма възрастови, социални или каквито и да било други ограничения. Симптоми на депресия се откриват както при хора в зряла активна фаза от живота им, така и при деца, тийнейджъри и представители на третата възрст. Традиционните терапии за справяне с депресията обикновено включват синтетични антидепресанти, комбинирани със седативни лекарствени средства. Понякога към терапията се включват и консултации с психотерапевти. Този тип лечение обаче не винаги дава желаните резултати поради факта, че много от пациентите развиват зависимост към антидепресантите и трудно могат да се откажат от тях. Друга пречка е невъзможността на терапевтите в някои от случаите да стигнат до истинската същност на проблема, за да повлияят позитивно мисленето и възприятията на засегнатите от депресия. Именно затова ние създадохме нашата тинктура с леко провокативното, но недвусмислено име ЩАСТИЕ. С напълно натуралната си формула тя естествено и осезаемо повлиява депресивната симптоматика както на физическо, така и на психологическо ниво.

ЩАСТИЕ

ТИНКТУРА ЩАСТИЕ

Сред причинителите на депресия най-ярко се открояват хроничният стрес, проблемите от различно естество, свързани с работа, семейство, образование и финансова обезпеченост. Разбира се причинителите на депресия могат да бъдат най-различни, но резултатите от негативното им влияние в крайна сметка се свеждат до следните симптоми: хронично чувство на тъга, безпокойство и тревожност; загуба на интерес към любими занимания; загуба на апетит или редовно преяждане; липса на енергия, съпроводена с хронична умора; нарушения в съня; липса на концентрация и трудно вземане на решения; социално отръпване и чувство за безнадеждност. Сред физическите симптоми на депресията откриваме постоянни здравословни проблеми като главоболие, храносмилателни разстройства или хронична болка, които не се повлияват от никакво лечение. Ако откривате у себе си някой от тези симптоми, добре е да вземете спешни мерки за справяне с депресията, защото подобни състояния често могат да се окажат доста сериозни и да отнемат много време, преди да усетите каквото и да било подобрение. Тинктура Щастие е едно напълно безвредно и работещо решение за справяне с депресията. Тя естествено стимулира организма да произвежда хормона на щастието – серотонина, недостигът на който се изразява именно в това физико-психично страдание. Тинктурата може да бъде успешно комбинирана с други натурални седативни продукти, каквито са тинктурите ни Мента, глог, валеряна в класическия и в подобрения й вариант.
В състава на Тинктура Щастие влизат билки като гинко билоба, жълт кантарион, глог, лавандула и родиола.
Гинко Билобата активно бори хроничната умора, апатията, депресията, като повишава синтеза на АТФ в организма, който от своя страна осигурява енергията за мускулните съкращения.
Жълтият кантарион е едно от най-често използваните още от древността и най-ефикасните природни средства за справяне с депресията заради богатото си съдържание на полифеноли, етерични масла и други полезни компоненти.
Глогът действа изключително седативно, което го прави незаменимо средство в борбата с различните форми на стрес – един от основните причинители на депресията.
Лавандулата има успокояващо действие върху нервната система. Използва се при нервна възбуда, тревожност, безсъние, невроза и главоболие.
Родиолата, известна още като Златен корен, представлява естествен антидепресант и е мощен адаптоген – напълно натурална природна „антистрес терапия”. Причината е, че тя повишава производството на серотонин и едновременно с това потиска кортикотропин освобождаващия фактор (хормонът, който организмът отделя при стрес).

Можете да пoръчате тинктурата тук .