ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЧИСТ ЧЕРЕН ДРОБ

ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЧИСТ ЧЕРЕН ДРОБ

Черният дроб е един от основните регулаторни органи в човешкото тяло. На практика той много наподобява действието на масления филтър в автомобилите. Успешно неутрализира алергените в кръвта ни, атакуващите ни вируси, паразитите, патогенните бактерии и токсичните химикали, които заплашват нашето здраве. Всяка минута черният ни дроб филтрира около 2 литра кръв, а факторите застрашаващи здравето и функциите му са много – редовна злоупотреба с вредни храни и алкохол, тютюнопушене, хроничен стрес, липса на здравословен сън, последствия от хепатитни заболявания и още много други.

ЧЕРЕН ДРОБ

ТИНКТУРА ЧИСТ ЧЕРЕН ДРОБ

За да подпомогнем очистването на черния ви дроб и поддържането му в добро състояние, ние създадохме тинктурата „Чист черен дроб“, която с мекото си, но осезаемо очистващо действие ще ви помогне да се погрижите за един от най-отговорните за здравословното ви състояние органи. Замърсеният черен дроб има сериозни последствия за нашето здраве. Затлачването му с токсини води до понижаване на функциите му, което от своя страна може да се окаже причина за различни здравословни проблеми и симптоми като рак, артрит, сърдечно-съдови заболявания и др.

Функциите на черния дроб са много и разнопосочни. Той регулира метаболизма като трансформира протеините, въглехидратите и мазнините в енергийно поддържащи елементи, произвежда необходимите ензими за правилно ни храносмилане, трансформира витамините и минералите в усвоима за организма ни форма, регулира кръвната ни захар и др. Всичко това налага редовната и правилна грижа за черния ни дроб, неговото редовно очистване и поддържането му в добро здраве. Една прекрасна и лесна за прилагане възможност е профилактичният прием на нашата тинктура „Чист черен дроб“.

В състава на тинктурата влизат билките магарешки бодил, сладък корен, камшик, орех, мащерка и жълт равнец.

Магарешкият бодил има антисептично и силно успокояващо действие при хронични и обострени възпаления на черния дроб. Има ясно изразено антисептично  и седативно действие.

Сладкият корен е доказан антиоксидант, очистител на черния дроб и имуностимулант. Успешно понижава лошия холестерол и кръвната захар.

Камшикът ефикасно регулира функциите на черния дроб и жлъчката, значително намалява риска от кръвоизливи и задържане на излишни течности в организма.

Зеленият орех има силно изразено антисептично, детоксикиращо и антипаразитно действие.

Мащерката е добре позната с детоксикиращите си и антисептични свойства. Тя действа силно противовъзпалително и спазмолитично.

Жълтият равнец притежава силно изразено антипаразитно и очистващо действие по отношение на всички органи и системи в човешкото тяло.

Можете да пoръчате тинктурата тук .