ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЧИСТИ АРТЕРИИ

Артериите са значима част от кръвоносната ни система. Те са онези кръвоносни съдове, които пренасят кръвта, обогатена с кислород до всяка клетка на нашето тяло. Артериите достигат както до всички мозъчни центрове, така и до пръстите на краката и ръцете ни. Ако можехте да направите разрез на здрава артерия, щяхте да видите, че вътрешните й стени са напълно гладки, което осигурява безпрепяственото преминаване на кръвта през тях. С времето обаче различни неблагоприятни фактори започват да действат увреждащо на кръвоносните стени. Нарушава се или се видоизменя тяхната структура, започва отлагане на субстанции, които специалистите наричат „плаки“, а това води до ограничаване на проходимостта им и дори понякога до тяхното пълно запушване. Това от своя страна може значително да затрудни и дори да наруши кръвоснабдяването на дадена тъкан или орган на тялото ни.

ТИНКТУРА ЧИСТИ АРТЕРИИ

ТИНКТУРА ЧИСТИ АРТЕРИИ

Сред най-сериозните последствия от запушването на артериите е значителното увеличавне на  риска от инфаркт, инсулт и дори настъпването на внезапна сърдечна смърт. Артериалните плаки са изградени от субстанции, циркулиращи из няшето тяло. Към тези субстанции се причисляват калцият, мастите, лошия холестерол и фибрина /субстанция, която активно участва в кръвосъсирването/. Специализиралите се по отношение на болестта лекари все още не са наясно каква всъщност е реалната причина за отключването на артеросклерозата. Според една от няй-популярните теории увреждането на тъканта, изграждаща стените на артериите, кара тялото да се стреми да „поправи“ тези стени с наличните субстанции, и това именно стартира отлагането на калций, масти и др, подобни вещества по артериалните стени.

Друга също изключително популярна теория твърди, че отлагането на артериални плаки се стартира от трайното повишаване на „лошия“ холестерол /известен още като LDL холестерол/, съпроводено с трайно понижение на „добрия“ холестерол /т.нар. HDL холестерол/. Според тази теория успешното понижаване нивата на „лошия“ и повишаване нивата на „добрия“ холестерол може да доведе до успешното разграждане на вече натрупаните плаки и да стопира процеса на тяхното отлагане занапред.

Според третата най-значима теория недостигът на есенциални витамини като А, С, всички от В групата и особено В3, известен още като ниацин, както и хроничната липса на жизнено важни микроелементи и минерали могат да предизвикват скоротечно натрупване на артериални плаки и калциране на артериалните стени. Сред рисковите причинители на заболяването са честото прекаляване с богати на мазнини и въглехидрати храни, обездвижването, стресът, някои хронични заболявания и др.

Обединявайки всички теории относно причинно следствената връзка при артеросклерозата, ние създадохме Тинктура Чисти артерии, която освен, че е изцяло натурална като състав, съдържа билки, които поддържат холестеролния баланс, внасят в тялото ни необходимите витамини, микроелементи и минерали, играят доказано оздравително действие върху тъканите, изграждащи артериалните стени и като рзултат от всичко това успешно разграждат артериалните плаки.

В състава на тинктурата влизат билки като босилек, спирулина, мехуресто водорасло, широколист живовляк, глог, копър, куркума, червена детелина, люцерна.

Босилекът подпомага поддържането на ниски нива на „лошия“ холестерол, предотвратява сърдечна слабост и инфаркт.

Спирулината съдържа пълен спектър от витамини, микроелементи и минерали в перфектен баланс, което я прави незаменима в борбата с артериалните плаки.

Мехурестото водорасло е богато на витамини и минерали, успешно бори „лошия холестеро“  и укрепва артериалните стени.

Широколистният живовлек има активно изразено очистващо действие, успешно се справя в „лошия холестерол“ и снабдява организма с необходимите му витамини, минерали и микроелементи.

Глогът се грижи за доброто състояние на сърдечния мускул, подпомага нормалния сърдечен ритъм, влияе благоприятно на периферните, коронарните и мозъчните кръвоносни съдове, спомага за нормализирането на нивата на холестерола в кръвта.

Копърът значително намалява риска от инсулт и инфаркт поради богатото си съдържание на калий и фолиева киселина.

Куркумата значително подобрява функцията и състоя нието на ендотела /лигавицата на кръвоносните съдове/. Тя е мощен противовъзпалителен агент и доказан  антиоксидант.

Червената детелина е богата на ĸyмapини, които стимулират кръвната циркулация, понижават кръвното нaлягaнe и предпазват от cъpдeчнo-cъдoви зaбoлявaния.

Люцерната възпрепятства усвояването на холестерола и действа пречистващо и на черния дроб.

Можете да пoръчате тинктурата ТУК .

Споделяне