ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЗДРАВ СТОМАХ

ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЗДРАВ СТОМАХ

Проблемите, свързани с правилното функциониране и доброто здравословно състояние на стомашно-чревния тракт, са сред водещите и значими здравословни проблеми на съвременния човек. Забързаният ритъм на живот, съпроводен с ежедневен стрес, неправилното и нередовно хранене и липсата на двигателна активност са сред основните причинители на различни заболявания на храносмилателната ни система. Балансирането и регулирането на тази значима за тялото ни система е от особено значение за доброто състояние на организма ни като цяло. За да подобрим състоянието на храносмилателната ви система и да ви помогнем да се оттървете от така неприятните и често болезнени проблеми, свързани с нея, ние създадохме Тинктурата Здрав стомах. Редовната й употреба ще ви гарантира бързи и ефикасни положителни резултати.

тинктура здрав стомах

тинктура здрав стомах

Както вече споменахме, най-честият причинител на стомашно-чревните проблеми е неправилното хранене. То включва прекалената употреба на рафинирани бързи храни, недостигът или пълната липса на фибри в менюто ни и липсата на баланс в хранителните съставки. Прекаляването с рафинирани, пълни с консерванти храни, богати на захари и редовната употреба на тестени изделия често водят до нарушения във функциите на червата, резултат от които е появата на хроничен запек, често последван от колити, гастрити и други заболявания на стомашно-чревния тракт. Приемът на еднообразна храна, особено когато тя е вредна, е също сред причините на стомашно-чревни заболявания.
Някои от начините за справяне с наднорменото тегло също могат да окажат вредно влияние върху състоянието и функционирането на стомашно-чревния ни тракт. Ниско въглехидратните и протеиновите диети стопират изпразването на червата и нарушават тяхната перисталтика, а някои от слабителните терапии могат да доведат до привикване и да направят червата ви лениви. Ако към това добавим и заседналият начин на живот, който води съвременният човек, нещата стават още по-притеснителни и опасни за здравето ни.
Най-честите симптоми за наличието на проблеми със стомашно-чревния тракт са запекът, метеоризмът, тежестта в стомаха и червата, болки и спазми, киселини, подуване на стомаха, загуба на апетит, главоболие, често оригване, лош дъх и други. Прилагането на профилактика и лечение на симптомите с натурални билкови продукти като Тинктура Здрав стомах ще ви помогне лесно да облекчите неприятните и болезнени състояние, които ви измъчват.
В състава на Тинктура Здрав стомах влизат билките копър, глухарче, сладък корен, мента, хмел, смокиня и активен въглен.
Копърът има силно изразено газогонно действие, засилва перисталтиката на червата и успокоява спазмите на гладката мускулатура на органите в коремната кухина.
Глухарчето има благотворно действие при стомашно-чревни и жлъчни заболявания. Стимулира секрецията и тонуса на храносмилателната система, засилва апетита, има изразено слабително и глистогонно действие.
Сладкият корен подпомага доброто храносмилане и успокоява стомашната лигавица при възпаление.
Ментата има изразено антиспазматично действие върху стомаха и червата. Подобрява храносмилането и възвръща апетита.
Хмелът подобрява функциите на храносмилателна система засилва апетита, облекчава чревните спазми и острите състояния на колит, синдром на раздразненото черво, унищожава глистите.
Смокинята има доказано слабително и противовъзпалително действие. Подобрява перисталтиката.
Активният въглен извежда отровите и токсичните вещества, натрупани в стомаха и червата. Има продължително успокояващо и антиспазматично действие.

Можете да пoръчате тинктурата тук.