ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЗДРАВ БЯЛ ДРОБ

ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЗДРАВ БЯЛ ДРОБ

Белият дроб е жизненоважен орган за съществуването ни. Той е в основата на дихателния процес, без който животът ни би бил немислим. Чрез дишането се снабдяват с кислород всички наши тъкани и органи, и така се осигурява на тялото ни необходимата ни жизнена енергия. Съвременният начин на живот, концентриран в големи, силно замърсени градове, с вреден, а често и отровен въздух; злоупотребата с тютюнопушенето и тежките последствия от зачестяващите в последните години дихателни вирусни инфекции често водят до тежки, а понякога и необратими нарушения в структурата и функциите на белите ни дробове. Желанието ни да облекчим или да подпомогнем овладяването на тежките белодробни заболявания ни провокира и вдъхнови да създадем тинктура Здрав бял дроб. Тя осезаемо подобрява състоянието на белодродробните бронхи, алвеоли и паренхима, като облекчава и улеснява дишането.

тинктура здрав бял дроб

тинктура здрав бял дроб

Сред най-често срещаните белодробни заболявания са инцидентния и хроничния бронхити, астмата, бронхопневмониите, особено вирусните, белодробните абсцеси, фибрози, емболии и ракът на белия дроб. Един от основните фактори да бъдат избегнати тези сериозни, а често и фатални заболявания, е профилактиката и грижата за белите ни дробове. Тази грижа включва разходки сред природата на чист въздух, дихателни упражнения, избягване на работа и живот в среда със силно замърсен въздух, отказване от тютюнопушенето при активните пушачи и не на последно място прием на храни и хранителни добавки, които да укрепят и засилят устойчивостта на белите ни дробове срещу вредни и болестотворни външни въздействия. Добре балансираните и правилно приемани билкови продукти като тинктурата ни Здрав бял дроб в значителна степен профилактират, подкрепят и активизират функциите на белите ни дробове и ни помагат в борбата със заболяваниятта, от които те биват засегнати.

В състава на тинктура Здрав бял дроб близат билките джинджифил, шроколист живовлек, босилек, мента, лазаркиня, копър, мащерка, липа, седефче и риган.

Джинджифилът подпомага разширяването на бронхите, с което облекчава обострената дихателна недостатъчност и асматичните пристъпи.

Широколистият живовлек облекачава дихателните затруднения при астма и бронхит, прочиства слузта от бронхите при настинки, кашлица и пневмонии.

Босилекът е безценен при справянето с всякакви респираторни проблеми и заболявания като бронхит, астма, задух. Отваря бронхите и облекчава дишането.

Ментата успокоява дишането, подпомага отхрачването и облекчава кашлицата поради високото съдържание на ментол в състава й.

Лазаркинята е незаменима при справяне с бронхиалните проблеми поради доказаните си отхрачващи и противовъзпалителни свойства.

Копърът действа отхрачващо и очистващо при бронхити и коклюш, има  антибактериално действие, успокоява кашлицата.

Мащерката успешно се прилага при всички видове кашлица и белодробни възпаления като отхрачващо, бронхоразширяващо и дезинфекциращо средство.

Липата се е доказала като успешно средство при справяне с възпаления на горните дихателни пътища – ларингити, фарингити, трахеобронхити и ангина. Облекчава обострените състояния на бронхити, пневмония, плеврит и др.

Риганът успокоява астматичните пристъпи, облекчава затрудненията при дишане, има брохноразширяващо, антисептично и противокашлично действие.

Можете да пoръчате тинктурата тук.