ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЗДРАВО СЪРЦЕ

Сърдечно-съдовите заболявания заемат второ място в света като смъртоносен фактор сред зрялото население. Те могат да бъдат причинени както от наследствени така и от субективни фактори на средата на живот. Към наследствените фактори спада генетичната предразположеност към подобен тип заболявания, рискът от която може да бъде намален с правилна профилактика и подходящ начин на живот. Към субективните фактори на средата спадат хроничният стрес, замърсеният въздух, некачествената питейна вода, вредната и дори болестотворна храна, която приемаме, обездвижването и крайната уседналост, вредните навици като тютюнопушенето,  злоупотребата с алкохо и много други.

ТИНКТУРА ЗДРАВО СЪРЦЕ

ТИНКТУРА ЗДРАВО СЪРЦЕ

Сред най-широко разпространените сърдечно-съдови болести са артериалната хипертония, исхемичната болест на сърцето, кардиомиопатията, функционални изменения на сърдечните клапи, аритмия, перикардит, сърдечен порок, гръдна жаба и др.

Началните фази на повечето сърдечни заболяваня нямат никакви симптоми и характерни прояви. Това се дължи на факта, че този тип болести се развива бавно, понякога дори в продължение на няколко години. Наличието на сърдечно-съдово заболяване се констатира едва след първата сърдечна криза или след назначена от лекар електрокардиограма. Някои първични индикации, които могат да подскажат наличието на сърдечен проблем са крампи и блокажи на краката по време на ходене, промени в цвета на кожата, безпричинно повишение на температурата, остро или хронично главоболие, почти постоянно усещане за умора, болки в гърдите, често повтарящ се недостиг на въздух, подуване на глезените и др.

За да ви помогнем да запазите доброто здраве на сърцето си, да облекчите неговите заболявания и съпровождащите ги страдания и дискомфорт, ние създадохме Тинктура Здраво сърце. Изцяло натурална по състав, тя има щадящо възстановително и оздравително действие върху сърдечно-съдовата ви система.

В състава на тинктурата влизат билки като червена боровинка, цариче, овчарска торбичка, смокиня, кисел трън, червен пипер.

Червената боровинка е изключително богата на фитонутриенти, което я прави незаменима когато искаме да  подобрим кръвната циркулацията и да предотвратим възникването на сърдечно-съдови заболявания.

Царичето успешно нормализира функцията на сърдечния мускул и подобравя кръвообръщението.

Овчарската торбичка има тонизиращо действие върху сърцето заради голямото количество калий и калций, влизщи в състава й.

Смокините са богат източник на калций, калий, желязо, магнезий, цинк, които активно подпомагат образуването  на червените кръвни клетки и подобряват сърдечните функции.

Киселият трън е незаменим източник на берберин и други биокативни компоненти, нормализиращи кръвното налягаме и работата на сърцето.

Червеният пипер е богат на калий и капсацин, поради което успешно се бори с високото кръвно налягане, намалява съдовото съпротивление, повишава кръвотока и значително намалява риска от втвърдяване на артериите, инсулти и сърдечен удар.

Можете да пoръчате тинктурата ТУК .]

Споделяне