ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЗДРАВИ БЪБРЕЦИ

Правилната обмяна на веществата е в тясна звисимост от доброто здраве на бъбреците. В национален и световен мащаб броят на засегнатите от бъбречни проблеми непрекъснато расте. Наскорошни проучвания сочат, че всеки седми страда от ‘’болни бъбреци”. За съжаление тези заболявания се диагностицират в един доста напреднал стадий, когато вече са се развили бъбречна недостатъчност или сериозни патологични изменения в цялостната структура на отделителните органи и в оранизма ни като цяло.

ТИНКТУРА ЗДРАВИ БЪБРЕЦИ

ТИНКТУРА ЗДРАВИ БЪБРЕЦИ

Закъснялото откриване на бъбречните заболявания се дължи на факта, че симптоматиката е твърде неспецифична и е непряко свързана с тях – болният страда от общо неразположение, бледност, понижен апетит и др. Заболяванията се откриват едва когато настъпи нарушение във функциите на други органи или когато се налагат цялостни медицински изследвания.

На практика бъбрекът е един естествен кръвен филтър по отношение на тялото ни. Посредством него, под формата на урина, от организма се  извеждат голяма част от непотребните метаболити като урея и амоняк; отпадните продукти, получени като резултат от обмяната на веществата; токсините, поети чрез храната, въздуха и водата, и остатъчните вещества от лекарствата, които приемаме. Бъбреците осъществяват още резорбативна и секреторна функция.

Сред най-често срещаните бъбречни заболявания са нефритен и нефрозен синдром, бъбречна недостатъчност, поликистозни бъбреци, инфекции на пикочните пътища като пиелонефрити, както и камъни в бъбреците.

Хроничното бъбречно заболяване първоначално няма ясно изразена специфична симптоматика. Открива се след направата на  кръвен тест, при който се отчита нивото на  серумния креатенин и след изследване на урината за наличието на белтък в нея. Сред основните причинители на бъбречните заболявания са наследствения фактор; качеството на употребяваната от населението в даден район  питейна вода; злоупотребата с храни, богати на калций; недостатъчната или прекомерна употреба на течности; нелекувани възпаления на пикочните пътища; честата и прекомерна употреба на лекарствени средства и много други.

Последствията от бъбречните проблеми са много и все тежки. Те варират от хипертония, натравяне на кръвта, задържане на течности, скоротечно развитие на остра бъбречна недостатъчност до оперативно отстраняване на единия бъбрек или пълна загува на двойката отделителни органи, което неизбежно води до хемодиализа.

За да облекчим вашите бъбречни старадания, да ви помогнем да се справите с болестите на бъбреците или да ги опазите здрави, ние създадохме Тинктура Здрави бъбреци. С напълно натуралната си формула тинктурата профилактира и активно подпомага лечението на бъбречни заболявания от различно естество.

В състава на тинктурата влизат билки като полски хвощ, хвойна, птиче просо, копър, глухарче, куркума, кардамон, мента, синя слива, ленено семе , коприва.

Полският хвощ има ясно изразен диуритичен и антивъзпалителен ефект, което го прави незаменим в борбата с бъбречните инфекции.

Хвойната е силен натурален диуретик, има доказани дезинфекционни свойства и е изключително полезна при камъни  и пясък в бъбреците, както и при всякакви бъбречни заболявания.

Птичето просо се прилага успешно при лечение на камъни и пясък в бъбреците, възпаления на пикочният мехур и при нощно напикаване на деца.

Копърпът подпомага активно лечението на пиелонефрити, цистити, образуване на камъни в бъбреците и жлъчката. Облекчава страданията при болезнено уриниране.

Глухарчето има доказани противовъзпалителни свойства, поради което успешно се справя с всякакви възпаления на уринарния тракт.

Куркумата е дин от най-силните натурални антибиотици и поради това доказано бори възпаленията на отделителната система.

Кардамонът има ясно изразени диуретичните свойства.Той прочиства пикочния мехур от бактерии посредством често и обилно уриниране. Полезен е още за цялостното здраве на бъбреците, защото отвежда излишните соли от организма заедно със задържаните течности и токсини.

Ментата облекчава симптоматиката на бъбречните заболявания, причинени от нервни разстройства.

Синята слива е мощен диуретик с антисептично действие.

Лененото семе поддържа бъбреците в добро здраве и значително забавя развитието на нефритите.

Копривата нормализира бъбречните функции; има противовъзпалителен ефект върху целия уринарен тракт.

Можете да пoръчате тинктурата ТУК .

Споделяне