ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЗА ОЧИ

Доброто зрение е един от основните фактори, от които зависи качеството ни на живот. Влошеното зрение води до редица неблагоприятни последтвия за нас като затруднения в рутинните ни ежедневни дейности като четене, шофиране, работа с компютър или мобилен телефон и всични други занимания, които зависят от нашата способност да виждаме добре на близо и далеч. Статистиката сочи, че над  90% от хората имат някакъв вид затруднение със зрението. Някои от очните проблеми са незначителни и обикновено изчезват в рамките на няколко дни, а лечението им може да протече и у дома.  Има обаче и такива, които изискват компетентната намеса на специалист – офталмолог, за да бъдат избегнати по-нататъшни усложнения и неприятни последствия.

ТИНКТУРА ЗА ОЧИ

ТИНКТУРА ЗА ОЧИ

Преумората на очите е един от основните причнители на очни заболявания. Тя е съпроводена с хронично главоболие, зачервяване на очите, затруднения при фокусирането или размазване на близки и далечни предмети, към които сме насочили поглед. Преумора на очите се наблюдава при хора, които работят дълги часове на компютър, взирайки се в монитора,  такива, които се занимават активно с четене, писане, обработка на миниатюрни детайли или предмети, особено когато работата се извършва на изкуствена светлина.

Сред най-широко разпространеите заболявания на очите са глаукома, астигматизъм, катаракта, късогледство, очни кръвоизливи, хронични конюктивити, синдром на сухото око и други. Правилната и навременна профилактика на този значим орган на нашето тяло е от ососбена важност за неговото добро здраве. Тази профилактика включва редуването на периоди на активна работа с периоди на активна почивка; очна гимнастика, която включва движение на погледа в различни посоки, затваряне на очите за определен период от време; концентриране на погледа върху успокояващи цветове или достъп до естествена светлина. За доброто здраве на очите обаче са важни и микроелементите, витамините и минералите, необходими за правилното структуриране, хранене и функциониране на зрителните ни органи. Важно е доброто кръвоснабдяване и добрата микроциркулация, за да запазим задълго яснотата на погледа си. За да ви помогнем да профилактирате и въстановите доброто си зрение, ние създадохме Тинктура за очи. С напълно натуралната си формула тя не само захранва очите ни с богат набор от витамини, микроелементи и миерали, но и активно стимулира фината микроциркулация и тяхното добро кръвоснабдяване.

В състава на тинктурата влизат билки като очанка, черна боровинка, родиола, розмарин, лайка, кориандър, глухарче, магданоз, анасон.

Очанката е изключително богата на витамините А,В и С, което я прави незаменим помошник в профилактиката и лечението на очни заболявания.

Черната боровинка  е доказан антиоксидант, богат на витамини А, Е, С, К, калций, желязо, мед, фосфор, калий, манган, флаваноиди и танини. Тя активно подобрява зрението както и цялостната защита на организма.

Родиолата има ясно изразена стимулираща функция по отношение на фината микроциркулация,  с което подпомага активното кръвоснабдяване на очните тъкани.

Розмаринът е ценен източник на витамини от групата В-комплекс, като фолиева киселина, пантотенова киселина и др.; богат е на витамин А , който има доказани антиоксидантни свойства и е от съществено значение за зрението.

Лайката има ясно изразен антисептичен и противовъзпалителен ефект;  изключително ефикасна е при очни възпаления от всякакво естество.

Kopиaндъpът изобилства от aнтиoĸcидaнти, витaмин A, витaмин C и минepaли ĸaтo фocфop, ĸoитo пpeдoтвpaтявaт paзcтpoйcтвaтa нa зpeниeтo, мaĸyлнaтa дeгeнepaция и знаичтелно нaмaлявaт нaпpeжeниeтo в oчитe.

Глухарчето  е богато на гликозиди, дъбилни вещества и органични киселини, активно благоприятстващи доброто здраве на очите.

Магданозът съдържа голямо количество витамини A, B комплекс, фолиева киселина, витамин К, витамин С, калий, калций, цинк, фосфор, желязо и магнезий, което го нарежда сред неуспоримите източници на здраве за вашите очи.

Анасонът притежава ясно изразено антисептично, антимикотично и антибиотично действие. Предпазва и облекчава очните заболявания от вирусен и бактериален тип.

Можете да пoръчате тинктурата ТУК .

Споделяне