Тинктурата за деца е създадена за да подпомага съпротивителните сили на детския организъм срещу вируси, бактерии и други причинители на различни видове заболявания. Естественото стимулиране на имунитета с натурални продукти изцяло на билкова основа не само щади организма на детето, но и действа изключително позитивно, укрепващо и стимулиращо на детското тяло. Подрастващият организъм се нуждае от богата гама минерали, микроелементи и минерали, витамини и други жизненоважни нутриенти за да реализира своя активен растеж и развитие, както и поддържа правилното функциониране на своите органи и системи.

ТИНКТУРА ЗА ДЕЦА – ОБЩОУКРЕПВАЩА

Тинктурата за деца

В състава на тинктурата влизат плодовете на билки като хвойна, трънка, глог, арония, шипка и фурми. Тинктура съдържа още билков мед.

Плодовете на Хвойната са чудесна алтернатива на антибиотиците. Те притежават мощни антибактериални и противогъбични свойства. Освен това са естествен диуретик, който изчиства пикочния мехур и уретрата, за да спре наличието на инфекции там или да предотврати такива.

Плодовете на Трънката са доказани стимулатори на обмяната на веществата. Изключително подходящи са при превенция и лечение на вирусо-причинени заболявания. Помагат осезаемо при лечение на стомашно-чревни възпаления, висока температура и болки в гърлото.

Плодовете на Глога имат изключително седативно и релаксиращо действие, премахвайки повишената детска нервна възбудимост. Действат общоукрепващо на сърдечно-съдовата и имунната система.

Плодовете на Аронията са едни от най-мощните познати ни антиоксиданти. Аронията е силен имуностимулант и тоник за организма. Има доказан антирадиационен ефект при продължително излагане на радиационните лъчения на компютри, клетъчни телефони, телевизори и др.

Плодовете на Шипката са високовинаминен източник, който значително повишава защитните сили на организма. Действа лечебно при бронхиални и стомашно-чревни заболявания,  анемия, авитаминоза, простудни заболявания и др. Стимулират образуването на червени кръвни клетки, засилват съпротивителните сили на организма и повишават жизнения тонус.

Плодовете на Фурмите значително укрепват имунитета на децата, понижават умората, повишават издръжливостта на организма и засилват концентрацията. Осезаемо подобряват работата на мозъка, помагат при злоядство и недохранване, намаляват риска от ранно развитие на сърдечно-съдови и чернодробни заболявания.

Медът е мощен източник на биостимулатори. Той дава нужната енергия на организма, помага за бързото му възстановяване след боледуване. Активира имунната защита и оздравителните процеси в тялото.

Можете да пoръчате тинктурата тук .

Споделяне