ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ГЛИКОХЕРБИН

Захарният диабет е хроничното заболяване, което през последните няколко години придобива мащабите на сериозна световна епидемия, засягаща над 360 милиона души.  В България от това заболяване страдат около 500 000 души. Захараният диабет всъщност е заболяване, характеризиращо се с трайно повишаване на кръвна захар (хипергликемия), която се явява резултат от нарушеното секретиране на инсулин, неговото адекватно действие или комбинация от двата проблема. Причинителите на диабета са многопосочни и варират от преки наследствени фактори до систематични злоупотреби с вредни храни, алкохол, тютюнопушене, обездвижване, хроничен стрес и др. За да ви помогнем да се предпазите от диабет или да облекчите в значителна степен състоянието си, ако вече сте част от засегнатите, ние създадохме Тинктура Гликохербин. Изцяло натурална по състав, тя ефикасно се справя с инцидентните и хронични повишения на нивата на глюкозата в кръвта.

ГЛИКОХЕРБИН

ГЛИКОХЕРБИН

Глюкозата, позната ни още като кръвна захар доставя на тялото енергията, необходим му за неговото правилно функциониране. Тази енергия тялото си набавя от храната, богата на въглехидрати, която след попадането си в стомаха се разгражда до глюкоза. Глюкозата от своя страна попада в кръвта и посредством кръвоносната система достига до клетките, тъканите и органите в тялото ни, които се нуждаят от нея. При наличие на хипергликимия панкресът активизира производството на инсулин, който попадайки в кръвта нормализира нивата на кръвната захар.  Основната част от кръвната захар се усвоява от мускулите, които я превръщат в енергия, а с тази енергия те обезпечават всички движения на тялото. Усвояването на енергията от мускулите, черния ни дроб и мастната тъкан е в пряка зависимост от нормалните нива на инсулина, за разлика от мозъка, бъбреците и други органи в тялото, които не реагират на нарушенията в инсулиновата секреция.

Диабетът има две разновидности. Диабетът от 1-ви тип е генетично преопределен, обикновно се развива в разнна детска възраст и изисква сериозно лечение още от момента на диагностицирането на засегнатите от него. Диабетът от 2-ри тип се среща по-често при хора в зряла възраст и е причнинен от други заболявания, нездравословен начин на живот или прекомерна употреба на медикаменти. Тази болест в значителна степен влошава качеството на живот на заболелите, поради което е наложително те да изберат ефикасни, щадящи и натурални по състав лечебни средства. Тинктура „Гликохербин“ подпомага регулирането на нивата на кръвната захар и предпазва организма от негативните последствия на това коварно заболяване.

В състава на тинктурата влизат билки като канела, портокал, шипка, сминдух, смокиня, тученица, валериана, арония и прополис.

Kaнeлaта притежава yниĸaлнaтa cпocoбнocт дa имитиpa aĸтивнocттa нa инcyлинa в opгaнизмa, което естествено балансира глюкозата в кръвта.

Портокалът е богат на витамин С и витамини от групата В, които имат незаменима роля в превръщането на храната в жизнена енергия.

Шипката доказано понижава нивата на кръвната захар, стимулира образуването на червени кръвни телца и облекчава неврогенните заболявания.

Сминдухът е изключително полезен за хората, страдащи от диабет, заради галактоманана, който се съдържа в него и който ефективно намалява интензитета на захарната абсорбция в кръвта.

Смокинята е богата на витамини, микроелементи и минерали, което я прави незаменима в борбата с диабета.

Тученицата има ясно изразен седативен и регенериращ ефект, подобрява фината микроциркулация и стимулира обмяната на веществата.

Валерианата облекчава напрежението и нервните пристъпи, които често са причина за рязко повишаване нивата на кръвната захар.

Аронията е мощен антиоксидант, балансиращ цялостната обмяна на веществата в организма ни и в частност превъщанто на кръвната захар в енергия.

Прополисът изгражда естествена защита срещу множество заболявания в организма заради богатото си съсдържание на витамини, микроелементи и минерали. Има балансиращо и профилактично действие върху организма на болните от диабет.

Можете да пoръчате тинктурата ТУК .

Споделяне