ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА БИЛКОЛАКС

Констипацията, позната ни още като запек, е специфично състояние на храносмилателната система, при което се наблюдава нередовно, затруднено, понякога дори болезнено изхождане. Утежнената форма на констипацията се нарича обстипация. Причинителите на запека могат да варират от начина на хранене и вида поета храна, през нарушения в хормоналния баланс, до стрес и прием на лекарства, които преизвикват появата му.

ТИНКТУРА БИЛКОЛАКС

ТИНКТУРА БИЛКОЛАКС

Запекът може да е инцидентен, но може да има и хроничен характер. Инцидентен запек може да се появи по време на пътуване, като последица от оперативна намеса, при силен стрес или инцидентна напрегната ситуация. Обикновено ритмичното изпразване на червата се въстановява при завръщането към обичайния начин на живот. Този тип констипация не се счита за болестно състояние. Когато нередовният стомах стане обичайно явление, вече става дума за хронична констипация. Освен, че е изключително неприятна, тя не е никак безобидна, защото може да доведе до сериозно натравяне на организма.

Основните фактори – причинители на костипацията са бедното на фибри хранително меню, ограниченият прием на течности, заседналият начин на живот и обездвижването, приемът на някои видове лекарства и наличието на определени заболявания, които могат да причинят подобни оплаквания.

Констипацията обикновено е съпроводена с някои не особено приятни признаци като болезнен подут корем, газове, оригване, блед тен на кожата, липса на апетит и др.

Наличието на такъв проблем налага избор на най-подходящото лечение и профилактиране на стомашно-чревния тракт. Разбира се за да постигнете добри резултати и да затвърдите постигнатото, е добре да промените хранителните си навици, да приемате повече течности и да отделите време за разходка и здравословно движение.

За да ви помогнем да се справите трайно с констипацията и да избегнете повторната й поява, ние създадохме Тинктура Билколакс. Напълно натурална като състав, тази ункална комбинация от билки ще ви спаси от хроничен запек и бързо ще се справи с инцидентната констипация.

В състава на спрея влизат билките лечебно сапуниче, жълт смил, сена, полска поветица, ленено семе, чубрица, кориандър, царевична коса и гръмотрън.

Лечебното сапуниче има доказан слабителен и очистващ ефект.

Жълтият смил действа успокояващо и е доказан натурален лаксатив.

Сената е мощен диутетик с безспорно слабително действие.

Полската поветица облекчава обострените съсътояния колити и гастрити, има меко лаксативно дейтвие и очистващ ефект.

Лененото сме е богато на фибри и други нутриенти, поради което активно подпомага работата на храносмилателната система и улеснява движението на червата.

Чубрицата е подпомага освобождаването на чревните газове,  намалява отделянето им и доказо улеснява процеса на храносмилане.

Кориандърът е изключително ефикасен при справяне с всякакъв вид чревни възпаления. Действа газогонно и лаксативно.

Царевичната коса облекчава възпалителните процеси в храносмилателния тракт и успешно се справя с тях.

Гръмотрънът има доказано слабително и очистително действие.

Можете да пoръчате тинктурата ТУК .

Споделяне