ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА БАБИНИ ЗЪБИ

Билките са полифункционални по отношение на позитивните въздействия върху човешкото тяло поради богатата гама от фитонутриенти, които се съдържат в тях. Широкоспектърното действие на билки като Бабини зъби, по-позната още като Трибулус Терестрис, предизвика екипа ни да “измени” на политинктурите и да създаде суперконцентрирана формула на монотинктура Бабини зъби.

Бабини зъби (Tribulus terrestris, )

Бабини зъби (Tribulus terrestris, )

Кога е добре да приемате Тинктура Бабини зъби на “Билка Чудодейка”?

Ако сте мъж на средна или зряла възраст и имате съмнения за или доказани проблеми с половата система, значи тази тинктура ще е полезна за Вас. Тинктура „Бабини заби“ успешно се справя с всякакви сексуални дисфункции, импотентност, преждевременна еякулация, занижени нива на тестостерон, възпалителни процеси на простатата. За още по-добри резултати комбинирайте с Тинктура „Афродизиак“ на „Билка Чудодейка“.

Ако сте млад мъж и спортувате активно, тази тинктура ще е от изключителна полза за издръжливостта Ви и ще подпомогне увеличението на мускулната Ви маса.

Ако сте двойка, която планира да има дете, профилактиката с Тинктура „Бабини зъби“ ще подпомогне активно процеса на зачеване. Изследвания на български и световни учени потвърждават подобрени репродуктивни способности и при двата пола, завишено либидо и овулация, повишаване броя на сперматозоидите в семенната течност и  подобряване на тяхната мобилност. Комбинацията на продукта с Тинктура за жената при дамите и Тинктура за мъжа при господата ще увеличи допълнително шансовете за зачеване на здраво дете, последвано от лека и безпроблемна бременност.

Ако сте дама в зряла възраст, то можете да профилактирате организма си и да съхраните женствеността си с Тинктура „Бабини зъби“ на „Билка Чудодейка“. Тя подпомага поддържането на хормоналния баланс при жените, страдащи от предменструален синдром и менопауза.

Можете да пoръчате тинктурата ТУК .

Споделяне