Пълноценният сексуален живот е неразделна част от пълноценния и здравословен начин на живот. Редовното практикуване на секс е от изключително значение за физическото, психическото, менталното и емоционалното ни здраве. Задоволените в сексуално отношение хора са по-здрави, по-щастливи, по-успешни и по-работоспособни. Редица фактори от ежедневието ни обаче действат пагубно върху желанията ни за интимна близост. За да стимулираме страстта и емоционалността ви в сексуален аспект ние създадохме Тинктура „Афродизиак“, с което вярваме, че ще ви върнем радостта от секса и интимната споделеност.

АФРОДИЗИЯК

ТИНКТУРА АФРОДИЗИАК

В световната история има много храни и напитки, считани за доказани афродизиаци. Повечето от тях съдържат прекурсори на тестостерона и други полови хормони. Други храни осигуряват на тялото ни допамин, който от своя страна стимулира централната нервна система и центровете на емоционалността ни. Фенилетиламинът пък е широко известен като молекулата на любовта. Когато мозъкът ни го произвежда активно, той стимулира отделянето на  и окситоцин. Допаминът от своя страна контролира емоционалните ни реакции и способността ни да желаем нещо силно, а окситоцинът провокира сексуалното ни желание.
Научно доказано е, че ползите от качествения секс са много. Сексуално активните хора са в по-добра физическа форма, имат по-силна имунна система, по-стабилни емоционално са, по-устойчиви са срещу коварни заболявания като диабет, рак, хипертония и др. А в крайна сметка са и по-щастливи от останалите хора.
Убийците на сексуалното желание са много – стрес, недоспиване, наднормено тегло, обездвижване, неправилно хранене, хронична преумора, злоупотреба с алкохол и тютюн и др. Освен че действат като убийци на сексуалното желание, споменатите вече фактори оказват и болестотворно влияние върху женските и мъжките полови органи. Един успешен и приятен начин за справяне със споменатите вече проблеми са билковите извлеци, какъвто е нашата Тинктура „Афродизиак“.
В състава на тинктурата влизат билките бабини зъби, анасон, копър, мента, магданоз и гинко билоба.

Бабините зъби са доказан сексуален стимулант. Действат общоукрепващо на женските и мъжките полови органи, удължават ерекцията при мъжете и силата на сексуалното изживяване при жените.

Анасонът е отлично лечебно средство по отношение на възпалителните процеси в половата и отделителната система.

Копърът също се нарежда сред най-отявлените и ефективни натурални афродизиаци. Той съдържа съставки, които „имитират“ женския хормон естроген, но влияе еднакво позитивно както на жените, така и на мъжете, повишавайки осезаемо желанието им за интимност.

Ментата е добре известна със седативното си и болкоуспокояващо действие. Премахвайки стреса и напрежението- едни от най-отявлените врагове на сексуалното желание, тя активно съдейства за активизиране на половия ни живот.

Магданозът активизира кръвоснабдяването на половите органи, в следствие на което стимулира желанието за близост.

Гинко билобата активизира микроциркулацията на кръвния поток, гони умората, активизира цялостно организма и като следствие стимулира сексуалното желание.

Можете да пoръчате тинктурата тук .

Споделяне