ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА АРОНИЯ

Суперплодът Арония вече и на тинктура от „Билка Чудодейка“! Стипчивият дребен тъмносин плод има почти чудодейно въздействие върху организма ни заради огромният набор от фитонутриенти, регистрирани в химичния му състав. Освен витамините А, С, Р, В6, В2, Е, аронията е богата и на микроелементи като калций, желязо, калий, йод, фосфор, манган, биофеноли, танини, флавоноли и антоцианини. Заради  високото съдържание на витамин Р в комбинация с витамин С аронията успешно изчиства тялото от радиоактивни вещества и тежки метали. Богат на антиоксиданти, този вълшебен плод предпазва организма ни от вредното въздействие на свободните радикали и значително ограничава пораженията, които окислителните процеси нанасят на здравето ни.

АРОНИЯ (Aronia)

АРОНИЯ (Aronia)

Аронията се нарежда сред най-мощните натурални имуностимуланти. Тя укрепва имунната система и значително повишава способността на организма да се справи с болестотворните вируси и бактерии. За по добри резултати комбинирайте Тинктура „Арония“ с Тинктура „Билков щит – АВ“ при вирусни инфекции и с Тинктура „Билков щит -Б“ при инфекции от бактериален тип.

Сред значимите ползи от аронията за нашето здраве са укрепване на сърдечно – съдовата система, успешно справяне с инфекции на пикочните пътища, трайно понижаване на стойностите на кръвната захар при диабетиците. Аронията има и доказани антиканцерогенни свойства, подпомага лечението на заболявания на стомапно-чревния тракт, подобрява мозъчните функции и  активно стимулира метаболитните процеси в тялото.

Поради богатото си съдържание на фибри в нея, аронията е подходяща за включване в хранителни режими за понижаване на теглото и за справяне с хроничната констипация, причинена от липсата на фибри в менюто ни.

Можете да пoръчате тинктурата ТУК .

Споделяне