ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКРУРА ЦИСТОНА – Б

Хроничен или инцидентен, циститът може да се окаже далеч не съвсем безобиден. Под цистит специалистите разбират възпаление на лигавицата на пикочния мехур. Основната причина за появата му е инфекция на уринарния тракт. Най-често тя се причинява от щама Escherichia coli. Когато бактерията попадане в пикочния мехур, тя започва да се размножава активно и така предизвиква възпаление на тъканите. Други  причини за появата на цистит могат да са влошешата лична хигиена, утежнено състояние на отделителната система поради прием на тежки за усвояване и преработка медикаменти, бременност, усложнение като следствие от прекарано вирусно заболяване или Циститът е сред най-често срещаните неразположения на съвременната жена, въпреки че нерядко мъже също биват диагностицирани с това заболяване. наличие на нелекувана гъбична инфекция.

ТИНКРУРА ЦИСТОНА - Б

ТИНКРУРА ЦИСТОНА – Б

Сред лечебните терапии на цистита влизат правилната хранителна диета, висока лична хигиена и разбира се прием на щадящи, но ефективни хранителни добавки като тинктура „Цистона -Б“ на „Билка Чудодейка“.

Съмнение за цистит можете да имате ако имате чести позиви за уриниране; болка, парене или сърбеж по време на уриниране; помътняване на урината, болки в областта на гениталиите, а ако се наблюдава и кръв в урината, тогава става дума за хронична форма на заболяването.  Навременните мерки при появата на тези симптоми могат да ви спестят доста проблеми и неприятни изживявяния. За да ви помогнем в справянето с цистита, ние от „Билка Чудодейка“ съзададохме тинктура „Цистона – Б“. В състава на Тинктура „Цистона – Б“ влизат билките черешови дръжки, хвойна, шипка, мечо грозде, бреза, царевична коса, бял равнец, червена боровинка.

Черешовите дръжки намаляват значително количеството на пикочната киселина в урината, което способства за намаляване на  болезнените усещания и възпалението при цистит.

Хвойната има ясно изразено спазмолитично, противовъзпалително и диуретично действие, което я прави незменима в борбата с възпаленията на уринарния тракт.

Мечото грозде има доказан дезинфекциращ и противовъзпалителен ефект ефект върху бъбреците , пикочния мехур и пикочните пътища.

Червената боровинка е безспорен деуретик, Противовъзпалителните и антисептичните й  свойства са причината тя да има лечебен ефект при инфекции на пикочните пътища.

Тинктура „Цистона – Б“ можете да поръчате тук:

Споделяне