ПОВЕЧЕ ЗА СПРЕЙ МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРЯНА

Стресът и напрегнатият начин на живот увреждат нашата нервна система. Нервната система обаче е сред най-значимите системи  в човешкото тяло. Тя е изградена от нервна тъкан. Органите, включени в нашата нервна  система  осъществяват директната ни връзка соколната среда и играят ролята на пряк регулатор на всички тъкани и органи в другите системи на човешкото тяло. СПРЕЙ МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРЯНА За съжаление динамиката на съвременния живот често поставя човека в състояние на силен и продължителен стрес, емоционален натиск и води до прегряване. Това от своя страна води до повишаване на кръвното налягане на нерва почва, както и до други здравословни проблеми. Част от последствията от нервното претоварване  са депресивни и преддепресивни състояния, фобии, психози, истерични пристъпи и много други форми на психо-емоционални болести и  страдания. Класическата формула за балансиране и релаксиране на нервната ни система е течен екстракт, в който влизат добре познатите билки мента, глог и валериана. За съжалени съвременният начин на живот често води до увреждане на стомашно-чревния тракт, което пречи на пълноценното усвояване на полезните вещества от нашия организъм. Това стана причина да създадем Спрей Мента, глог, валеряна. Впръскването му под езика помага за бързото му и пълноценно усвопяване от лимфата, и го прави далеч по-ефективен особено когато се отнася за паник атаки, силен стрес, шокови състояния и рязко покачване на кръвното налягане.

В състава на спрея влизат билките мента, глог и валериана.
Ментата изключително успешно се бори с болката, облекчава неразположенията, успокоява нервността и оказва неутрализиращ ефект по отношение на редица възпалителни процеси в тялото.
Глогът има доказано седативно и релаксиращо действие върху нервната система. Действа укрепващо на сърдечния мускул и понижава нивата на лошия холестерол.
Валерианата, позната в традиционната ни медицина още като „Лечебна дилянка“ има способността да успокоява централната нервна система, да подобрява съня, да действа противогърчово и спазмолитично.

Можете да пoръчате спрея тук

Споделяне