ПОВЕЧЕ ЗА СПРЕЙ ЗДРАВО ГЪРЛО С МЕНТА

Болното гърло е често срещан и неприятен симптом, който е характерен за късните есенни и студените зимни месеци на годината. Проблемите с гърлото обаче може да ни споходят най-неочаквано по всяко време на годината. Причините за появата на болно гърло могат да бъдат много и разнообразни. Сред тях можем да открием редовната употреба на много горещи или много студени напитки, злоупотребата с цигари, прекомерното натоварване на гласа, студеният или замърсен въздух, който вдишваме, обща настинка и др.

СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО

СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С МЕНТА

Острите вирусни и бактериални инфекции на дихателните пътища също започват с болки и дразнене в гърлото. За да ви помогнем да се справите с непрятните симптоми на болното гърло, предлагайки ви една безвредна и ефикасна изцяло натурална алтернатива, ние създадохме Спрей за гърло с мента. Спреят не само облекчава болките в гърлото, но и освежава дъха ви. За тези от вас, които прилагат хомеопатично лечение, създадохме Спрей за гърло с лавандула, подробно описане на който можете да открете тук.
Симптомите при болно гърло са особено неприятни. Те се свеждат до парене и дразнене в областта на гърлото; усещане за сухота; кашлица; остра импулсивна или продължителна болка при преглъщане, която понякога може да засегне както ушите, така и врата, загуба на гласа, болка при говор и др. Ако болното гърло не бъде излекувано навреме, то може да причини остри нфекции на дихателните пътища. Леченето на проблемното гърло с билки е особено ефикасно, дава бързи резултати и няма негативни странични ефекти. Спреят за гърло с мента, освен изброените вече позитиви, е лесен и приятен за употреба както от възрастни, така и от деца.
В състава на Спрея за гърло освен ментата влизат билките смрадлика, росопас, невен, риган и прополис.
Ментата осезаемо облекчава болката и всякакви други неразположения, дължащи се на спазми и раздразненя. Нормализира дишането, успокоява ларинкса и фаринкса, подпомага организма ни в борбата му с възпалителните процеси и агресивните външни влияния.
Смрадликата има доказано антисептично и противовъзпалително действие. Тя е изключително подходяща за третиране на проблеми в устната кухина и гърлото от всякакво естество.
Росопасът трайно и осезаемо облекчава спазмите, болките и дскомфорта в гърлото. Има ясно изразено антисептично действие.
Невенът действа противомикробно и способства за бързото заздравяване на рани и раздразненя на кожата и лигавицата.
Риганът има отхрачващо и антикашлично действие. Осезаемо облекчава обострените състояния на трахеити, бронхити и други възпаленя на дихателните пътища.
Прополисът действа противовъзпалително, антисептично, антивирусно, противогъбично. Той осезаемо стимулира имунитета и успешно се справя с всякакви възпаления и неразположения в областта на гърлото.

Можете да пoръчате тинктурата тук .

Споделяне