ПОВЕЧЕ ЗА СПРЕЙ ГАДЕКС

Гаденето и повръщането са често срещани симптоми при хора, които изпитват някакъв дискомфорт или страдат от някакво заболяване. На практика позивите за гадене и повръщането са само съпътстващи симптоми, които насочват към конкретни болести и неразположения. В продълговатия мозък, който е част от главния ни мозък,  има специално обособен център за гадене и повръщане. Той се активизира при наличие на дразнене върху специфични нервни окончания в тялото ни, които се появяват именно при дисфункция на определени органи или системи. Има множество причини, които могат да доведат до гадене и повръщане. Ето най-честите от тях:

СПРЕЙ ГАДЕКС

СПРЕЙ ГАДЕКС

Ако при продължително пътуване с много завои изпитвате чувство на тежест в стомаха, гади ви се и често се налага да спирате колата, за да повръщате, това е признак, че страдате от специфичен синдром, който не е опасен, но пък и няма лечение. Препоръчително в този случай е да не приемате тежка храна преди път и да имате под ръка натурално ефикасно средство, което противодейства на гаденето, какъвто е Спрей Гадекс.

При гадене, причинено от стрес и нервно напрежение, препоръчително е да използвате Спрей Гадекс, за да облекчите симптоматиката, но за трайно справяне с проблема е добре да приемате натурални седативи, какавито са Тинктура Мента, глог, валеряна – класическа и Тинктура Мента, глог, валеряна – подобрена, чрез които да освободите нервната си система от болестотворното претоварване.

Стомашните възпаления и раздразнения също могат да предизвикат позиви за гадене и да доведат до повръщане. За да се справите с неприятната симптоматика, може да се доверите на Спрей Гадекс. За да се справите трайно със стомашните си проблеми обаче, можете да приемате билкови комплекси, които имат успокояващ, облекчаващ и лечебен ефект върху стомашно-чревния ви тракт, каквато е Тинктура Здрав стомах.

Силната болка в главата или хроничната мигрена също се нареждат сред основните причинители на гадене и повръщане. Тишината, затъмнените помещения и Спрей Гадекс успешно облекчават симптоматиката на този нелек проблем, но ако искате да разредите болезнените пристъпи и напълно да се разделите с тях, препоръчваме ви да приемате Тинктура Бистър ум. Тя успешно стимулира фината микроциркулация, проводимостта на засегнатите нерви и така се справя с проблема.

Бъбречните инфекции също попадат в групата на честите причинители на споменатите вече симптоми. В този случай обаче към симптоматичната група се присъединяват и високата температура, болките в корема и болезненото уриниране. Спрей Гадекс ще облекчи позивите за гадене и повръщането, но бъбречната инфекция можете да увладеете успешно само ако приложите лечение с натурални билкови продукти като нашата Тинктура Здрави бъбреци.

Създадохме Спрей Гадекс, за да помогнем на хора от всички възрасти да преборят успешно позивите за гадене и да се справят с повръщането. С напълно натуралната си формула този спрей има меко, щадящо, но изключително ефикасно въздействие и дава бързи резултати.

В състава на спрея влизат билките мента, джинджифил, анасон, валериана; етерични масла от лимон и канела.

Ментата е изключително ефикасна при справяне с гадене и болки в стомаха. Тя успокоява спазмите в храносмилателните пътища и облекчава напрежението.

Джинджифилът е незаменимо средство за справяне с гаденето по време на пътуване или сутрешното неразположение. Ефикасността му се дължи на лютите му съставки джинджероли и шогаоли. Те доказано стимулират метаболизма и тонизират чревната мускулатура.

Анасонът има изключително благотворно и доказано лечебно действие върху целия стомашно-чревен тракт. Успешно се справя с позивите за гадене и повръщането поради  своето успокояващо и противовъзпалително действие.

Валерианата има седативно и антиспазмолитично действие.  Успшно бори спазми на стомашно-чревния тракт, обострени стомашни инфекции, гадене и повръщане.

Етеричното масло от лимон има очистващо, успоковащо и дезинфекциращо действие върху стомаха.

Етричното масло от канела неутрализира гаденето и повръща. Има успокояващ, затоплящ и прочистващ ефект върху стомашно-чревния тракт.

Можете да пoръчате тинктурата ТУК .

Споделяне