ПОВЕЧЕ ЗА БИЛКОВ СПРЕЙ ЗА НОС С ЕВКАЛИПТ

Носът е един от значимите органи в човешкото тяло. Той е част от жизнено важната дихателна сиситема, която снабдява организма с кислород и го освобождава от отделения въглероден двуокис. Носът е и нашият обонятелен орган, без който не бихме могли да получаваме важна информация от околната среда, свързана с миризмата на хора, предмети, субстанции, някои от които могат да се окажат вредни и опасни за здравето ни. Извън това без обонянянието ни ние бихме се чувствали ограбени откъм положителни усещания, заради пряката връзка между приятни и любими аромати с ценните за нас изживявания, спомени и мигове.

БИЛКОВ СПРЕЙ ЗА НОС С ЕВКАЛИПТ

БИЛКОВ СПРЕЙ ЗА НОС С ЕВКАЛИПТ

Носната лигавица е част от носната кухина. Тя е един своебразен филтър на постъпващия в организма въздух и е изключително чувствителна, реагирайки своевременно на всякакви външни дразниели като прах, замърсен въздух, алергени, вируси, бактерии и др. Засегната от тези дразнители, носнаха лигавица се кръвоснабдява повече от обикновено, набъбва осезаемо, като по този начин затруднява носното дишане. Понякога в отговор на дразнителя тя започва обилно да секретира, което е причина за добре познатите ни съсътояния като вирусно причинена хрема, заден ринит, преден ринит, алергичен ринит и други. Често секретите са плод на временни болестни състояния, които бързо отшумяват, какъвто е случая с хремата, причинена от вирус или настинка, но друг път секретирането е плод на упорити хронични заболяванив като синузит, алергия към прах, полени и др. И в двата случая ни е нужно средство, което да успокоява носната лигавица, да има отбъбващо действие върху нея, да намалява секретирането и да облекчава дихателния процес.

За да ви помогнем да поддържате носната си кухина в добро здраве, да облекчите неприятните последствия от хремата и другите възпаления на носната лигавица, ние създадохме Билков спрей за нос с гераниум. Водени от желанието си да обогатяваме и надграждаме обаче, създадохме Билков спрей за нос с евкалипт. С напълно натуралната си формула той ви предоставя един щадящ и изключително ефикасен метод за справяне с проблемите на носа и цялата носна кухина. Подходящ е за хора, използващи хомеопатични медикаменти, тъй като не съдържа мента.

В състава на спрея влизат билките евкалипт и лавандула, прополис, етерично масло от евкалипт.

Евкалиптът се справя успешно с инфекции на горните дихателни пътища като хрема, ринити от хроничен, алергивен и вирусно-бактериален тип, синозит и др.

Лавандулата има ясно изразено антисептично, успокояващо и противовъзпалително действие. Доказано облекчава симптоматиката при хрема и ринити.

Прополисът със своето ярко изразено противовъзпалително, антисептично, антивирусно, противогъбично и стимулиращо имунитета действие е прекрасно решение за справяне с всякакви възпаления на носната кухина.

Можете да пoръчате тинктурата ТУК .

Споделяне