ПОВЕЧЕ ЗА БИЛКОВ СПРЕЙ ЗА НОС ЗА ДЕЦА

Един от най-честите здравословни проблеми при децата е хремата. Детските градини и училищата се превръщат буквално в развъдници на вируси, когато настъпи сезонът на грипа. Хроничните ринити, причинени от различни алергични реакции, също са често срещано явление за децата още от най-ранна възраст. Носът обаче е един от значимите органи в човешкото тяло. Той е част от жизнено важната дихателна сиситема, която снабдява организма с кислород и го освобождава от отделения въглероден двуокис. Носът е и нашият обонятелен орган, без който не бихме могли да получаваме важна информация от околната среда, свързана с миризмата на хора, предмети, субстанции, някои от които могат да се окажат вредни и опасни за здравето ни.

БИЛКОВ СПРЕЙ ЗА НОС ЗА ДЕЦА

БИЛКОВ СПРЕЙ ЗА НОС ЗА ДЕЦА

Носната лигавица е част от носната кухина. Тя на практика филтрира постъпващия в организма въздух и реагира своевременно на всякакви външни дразниели като прах, замърсен въздух, алергени, вируси, бактерии и др. Засегната от тези дразнители, носната лигавица започва да се кръвоснабдява повече от обикновено, набъбва осезаемо, като по този начин затруднява носното дишане. Понякога в отговор на дразнителя тя започва обилно да секретира, което е причина за добре познатите ни съсътояния като вирусно причинена хрема, заден ринит, преден ринит, алергичен ринит и други. Често секретите са плод на временни болестни състояния, които бързо отшумяват, какъвто е случая с хремата, причинена от вирус или настинка, но друг път секретирането е плод на упорити хронични заболявания като синузит, алергия към прах, полени и др. И в двата случая ви е нужно средство, което да успокоява носната лигавица на децата ви, да действа отбъбващо върху нея, да намалява количството на секретирането и да облекчава дихателния процес. Не забравяйте, че нелекуваната навреме хрема може да доведе до неприятни усложнения или да се превърне в хронично заболяване за детето ви.

За да ви помогнем да облекчите неприятните и често утежнени състояния, през които преминават децата ви, когато се разболеят, ние създадохме нов Билков спрей за нос за деца. С деликатната си и щадяща напълно натуралната формула той ви предоставя един изключително ефикасен метод за справяне с проблемите на носа и цялата носна кухина при деца над 16 месеца. Съвместим е с хомеопатично лечение, защото не съдържа мента.

В състава на спрея влизат билките роза дамасцена и невен, прополис и етерично масло от гераниум.

Розата има доказани протовомикробни, антисептични и антивирусни свойства. Изключително ефикасна е при справяне с възпаления, има успокоителен и противоалергичен ефект.

Невенът доказано се справя с всякакви инфекции на горните дихателни пътища заради ясно изразените си антивъзпалителни, противоалергични, антивирусни, седативни, болкоуспокояващи и антисептични свойства.

Прополисът със своето ярко изразено противовъзпалително, антисептично, антивирусно, противогъбично и стимулиращо имунитета действие е прекрасно решение за справяне с всякакви възпаления на носната кухина.

Можете да пoръчате тинктурата ТУК .

Споделяне