ПОВЕЧЕ ЗА БИЛКОВИ КАПСУЛИ ТОКСИКЛИНИТ

Възможността на тялото да се очиства от отровите и отпадните вещества е сред най – важните процеси в човешкия организъм. Когато обаче организмът е подложен  на тежък обстрел от страна на храната, която консумираме, водата, която пием и въздухът, който дишаме, той се нуждае от помощ и подкрепа, за да се справи успешно с цялата тази тежка артирелия от врагове на нашето здраве и да успее да ни запази здрави, бодри и жизнени.

билковите капсули ТОКСИКЛИНИТ

билковите капсули ТОКСИКЛИНИТ

Необходимост от пречистване на организма ни може да се появи след тежко боледуване и дълготрайно медикаментозно лечение, при активно физическо натоварване, съчетано с гладуване, ако страдате от хроничен запек, когато консумирате по-големи количества месо и мазнини или не  приемате достатъчо вода.

За да ви помогнем в тази нелека за тялото ви задача, ние създадохме билковите капсули „ТОКСИКЛИНИТ“. С напълно натуралната си и уникална формула те активно подпомагат очистителните процеси в тялото ви и съдействат за пълното освобождаване на организма от отпадните вещества, които той естествено отделя.

В състава на капсулите влизат билки като куркума, карамфил, глухарче, чесън,  бял трън, коприва и шипка, вложени в растителни капсули, които са подходящи за употреба от вегани и вегетарианци.

Куркумата има ясно изразени противовъзпалителни свойства и се счита за доказал се във времето мощен антиоксидант.

Карамфилът е най-добрата естествена алтернатива на синтетичните аналгетици,  мощен очистител, един от най-активните антиоксиданти и доказан антисептик.

Глухарчето активно подпомага очистването на черния дроб и кръвта, има силно детоксикиращо действие върху организма.  То е мощен диуретик, с доказана балансираща функциия върху стомашно-чревния тракт.

Чесанът е много добър очистител на кръвните плаки, има доказано антисептично, противовъзпалително и обезболяващо действие.

Белият трън активно подпомага лечението на чернодробни и жлъчни заболявания. Има изразено очистително действие. Допринася за разграждането на холестериновите плаки.

Копривата има доказани кръвопречистващи функции. Спомага активно за очистването на черния дроб и подобрява функциите на бъбреците.

Шипката доставя на организма богат набор от витаини. Има изразено имуностимулиращо и очистително действие.

Можете да пoръчате БИЛКОВИ КАПСУЛИ „ТОКСИКЛИНИТ“  тук.

Споделяне