ПОВЕЧЕ ЗА БИЛКОВИ КАПСУЛИ ВИТАЕНЕРГОФИТ

Будите се уморени, нямате сила да устоите дори на елементарно физическо и умствено натоварване, доспива ви се лесно и все си мечтаете за почивка. Причините  може да са много и различни – от неправилно хранене, прекаляване с вредни храни и напитки, редовно недоспиване, прекомерен стрес, липса на достатъчно движение, до занижен прием на вода и течности и какво ли още не. Основната и главна причина обаче, която произтича от всички тези предпоставки, е липсата на енергия. Следователно единственият начин да се справите със ситуацията е да си набавите спешно енергия. Важното е обаче източникът на тази енергия да е натурален, доказано ефективен и да не нанася поражения на здравето ви.

билкови капсули витаенергофит

билкови капсули витаенергофит

За да ви помогнем да се справите с хроничната умора, да подобрите тонуса на организма си и да му осигурите необходимата жизнена енергия, за да се чувствате бодри, свежи и готови за подвизи, ние създадохме билковите капсули „ВИТАЕНЕРГОФИТ“. Със своята напълно натурална и иновативна формула, билковите ни капсули доставят на тялото ни жизнено важни витамини, микроелементи и минерали, подобряват цялостното състояние на мозъка, мускулите, костите и ставите, балансират хормонално организма и стимулират функциите на органите му.

В състава на продукта влизат билки като бабини зъби, жен-шен, зелено кафе, какао,  канела, кокос и витамин С, вложен в растителни капсули, които са подходящи за употреба от вегани и вегетарианци.

Бабините зъби спомагат за увеличаване на мускулния тонус, издръжливостта и по-добрата физическа активност.

Женшенът е изключително подходящ при състояния на хронична умора и напрежение. Понижава отделянето на хормоните на стреса в организма и повишава синтеза на ендорфини. Доказано повишава физическата издържливост и подпомага мускулите да използват енергията на тялото  по-ефективно.

Зеленото кафе има ободряващ и енергизиращ ефект, върху тялото, тонизира мускулите, мозъчната дейност и фината микроциркулация.

Какото е богато на теобромин, заради което се счита за активен стимулант на мозъка и на жизнения тонус като цяло, без да предизвиква пренапрягане на нервната система, каквото причинява кофеина.

Канелата подпомага поддържането на добрата физическа форма, фигурата и има ясно изразени антиоксидантни свойства.

Кокосът подпомага правилното функциониране на черния дроб, на храносмилателната и на отделителната система, способства за по-бързото освобождаване на организма от вредните отпадни вещества и така не води до излишен преразход на жизненна енергия. В добавка кокосовата захар е бързоразградим и ефикасен източник на енергия.

Витамин С в значителна степен подобрява физическата активност и мускулната сила. Приемът на Витамин С повлиява благотворно функцията на белите дробове и дихателните пътища, с което допринася за по-бързото изгаряне на калориите и превръщането им в енергия.

Можете да пoръчате БИЛКОВИ КАПСУЛИ „ВИТАЕНЕРГОФИТ“  тук.

Споделяне