КАК ДА ИЗЛЕКУВАМЕ И ПРЕДПАЗИМ ТЯЛОТО СИ ОТ ТЯХ

Какво представляват паразитите? Те са живи организми – както едноклетъчни, така и многоклетъчни, които живеят, растат, размножават се и се хранят за сметка на своя гостоприемник. Паразитите на практика се възползват от витамините, минералите и други важни хранителни вещества, които по принцип са предназначени за изграждането и поддържането в добро здраве на клетките, тъканите и органите в тялото на гостоприемника. Наред с това негласно ограбване, паразитите тровят тялото на своя домакин с по-малко или повече токсични отпадни вещества, които освобождават по време на жизнения си цикъл.

паразити

паразит

Кожата ни, лигавицата както и всяка тъкан или орган могат да се превърнат във временно или постоянно обиталище на паразитиращи организми. Ако паразитът се развива и функционира върху кожата ни, той се нарича ектопаразит. В групата на ектопаразитите се включват добре познатите ни въшки, кърлежи, бълхи, дървеници и др. Истински опасни обаче са ендопаразитите, които попадат в различни тъкани и органи на тялото ни, развиват се там необезпокоявани и нанасят сериозни щети на здравето ни.   Според мястото си на пребиваване те се разделят на чревни /тении, глисти и др./, чернодробни / големият и малкият метил/, сърдечни /дирофиларии/, мускулни /трихинела/ и др.

Паразитите проникват в тялото ни чрез прием на заразена храна или вода, чрез консумация на недостатъчно обработена термично храна, чрез досег до заразени лица или повърхности, чрез домашните ни любимци и по редица други начини.

         Симптомите, подсказващи наличието на паразити по кожата и в тялото на човека, са много и различни. Те могат да варират от кожни раздразнения и възпаления, до белодробен задух, сърдечна недостатъчност, диария и др. в завизимост от поразените тъкани и органи. Общият негативен ефект, който паразитите оказват върху гостоприемника се свеждат до проявява на слабост, умора, главоболие, безсъние, срив на имунитета и др, а всички те показват наличие на цялостна интоксикация на организма.

тинктура чиста кръв

тинктура чиста кръв


ЧЕРЕН ДРОБ

ТИНКТУРА ЧИСТ ЧЕРЕН ДРОБ

Водени от желанието си да намерим средство за борба и превенция срещу паразитите, ние разработихме Тинктура Чиста кръв и Тинктура Чист черен дроб, които помагат за пълното детоксикиране на организма и успешно борят паразитите, засегнали нашето тяло по един или друг начин. Изцяло натурални като състав, тези билкови екстракти не само пречистват тъканите и органите на тялото, но и му помагат да се възстанови и рестартира процесите на самолечение, които изначално са заложени в него. В разработването на тези продукти ние се опирахме на опита и мъдростта на народната ни медицина, използвайки доказани лековити растение като пелина, зеления орех, белия равнец и др.

Споделяне