НОВИТЕ ПРОДУКТИ НА БИЛКА ЧУДОДЕЙКА

Нова селекция от натурални билкови продути скоро ще зарадва почитателите на марката „Билка Чудодека“. И този път екипът ни остава верен на стремежа си да предложи работещ продукт с високо качество на добра цена. Новите продукти са вдъхновени от вас, нашите клиенти, вашите нужди и разностранни потребности, които споделяте с нас ежедневно, както и от иновативните постижения на фитотерапията и фитолечението в световен мащаб.

НОВИТЕ ПРОДУКТИ НА „БИЛКА ЧУДОДЕЙКА“

НОВИТЕ ПРОДУКТИ НА „БИЛКА ЧУДОДЕЙКА“

След няколкомесечни тестове пускаме на пазара серия от билкови екстракти сред които Тинктура „Гликохербин“ – за хора с високи нива на кръвната захар; Тинктура за очи – за доброто здраве на очите; Тинктура „Здраво сърце“ – за хората със сърдечно-съдови проблеми; Тинктура „Чисти артерии“, предназначена за хора, склонни към образуване на артериални плаки; Тинктура „Здрави бъбреци“ – за хора с бъбречни заболявания и дисфункции; Тинктура „Билколакс“ – за страдащи от запек, както и още няколко тинктури, с които ще ви изненадаме съвсем скоро.

Сред новите продукти ще откриете и няколко спрея, които се прилагат чрез впръскване под езика, което осигурява тяхното директо преминаване в лимфата. По този начин освен че се осигурява по-бързото и лесно усвояване на полезните субстанции, не се налага преминаване на продукта през стомапно-чревния тракт. Сред тези продукти ще откриете Спрей „Гадекс“ – при позиви за гадене и повръщане; Спрей „Гадекс“ – за хора, страдащи от безсъние; Спрей „Мента, глог, валеряна“ – за бъзрзо справяне със стреса, чувството за безпокойство и тревожност; два спрея за освежаване на устната кухина – с мента и с хвойна. Уникални като приготвяне и действие са серията ни витаминозни спрейове, извлечени изцяло от натурални суровини, които също се впръскват в устната кухина и задействат мигновено снабдяването на организма ни с жизнено важни витамини като А, С и В комплекс.

         Доказалият се като суперефикасен Билков спрей за нос с гераниум пък ни вдъхнови да разработим още два спрея за справяне с проблемите на носната кухина – Билков спрей за нос с евкалипт, съвместим с хомеопатични продукти за лечение и профилактика; и Билков спрей за нос за деца – олекотена версия на оригиналния ни Билков спрей за нос, подходяща за деца на възраст на и над 16 месеца.

Споделяне