Зимният въздух през последните години става все по-мръсен и болестотворен. Световната здравна организация (СЗО) алармира, че  това е една от водещите причини за зачестилите напоследък тежки заболявания, много от които завършват със смърт.

мръсен въздух

мръсен въздух

Според едно от последните изследвания на СЗО, представено официално в Женева, над 80 на сто от жителите на големите градове по света са изложени на опасно висока концентрация на вредни вещества. Според черната статистика всяка година над три милиона души губят живота си вследствие на замърсеният въздух, който дишат и който е причина за редица заболявания като инсулт, инфаркт, рак на белите дробове, астма, бронхити и др.

Най-опасни за здравето на хората са фините прахови частици, които са следствие от триенето на автомобилните гуми в пътните настилки,част са от изгорелите газове на дизеловите мотори, ТЕЦ-овете и индустрията като цяло. Значим замърсител на въздуха с прахови частици е и отоплението на твърди горива като въглища, брикети и др., което последните години осезаемо се увеличава и у нас. Фините частици наистина са изключително опасни, защото проникват в бронхите и в белодробните алвеоли и ги разболяват непоправимо. Най-дребните частици прах успяват да проникнат дори и в кръвта и да я замърсят осезаемо.

На болестотворния въздух са изложени както възрастните, така и децата още от най-ранна възраст. Пораженията, които могат да бъдат нанесени на белите дробове и на здравето на децата като цяло понякога могат да бъдат доста сериозни. Кампаниите за опазване чистотата на въздуха и на околната среда като цяло са каузи, зад които застават все повече хора, но за реални мащабни резултати все още е твърде рано да се говори. Ако не можете да смените местоживеенето си по ред причини, ако ви се налага да живеете в градове или селища със замърсен въздух; ако все по-трудно дишате; ако не искате да преживеете ужаса от тежко боледуване, безрезултатно или погрешно лечение; ако вече страдате от белодробни заболявания и не намирате облекчение на страданията си,  единственото, което ви остава, е да профилактирате и лекувате организма си като подпомогнете очистването му от отровите и замърсителите, които попадат в него.

тинктура здрав бял дроб

тинктура здрав бял дроб

Най-безопасните и работещи средства в тази посока са натуралните продукти, базирани изцяло на билки. За да се погрижите за белите си дробове, приемайте Тинктура Здрав бял дроб, а за да подпомогнете очистването на организма си от отрови и всякакви отпадни вещества, които го затлачват и разболяват, добавете към приема и Тинктура Чиста кръв.

тинктура чиста кръв

тинктура чиста кръв

Тази комбинация от тинктури е изключително подходяща и за пушачи, които са далеч по-застрашени от болести на белите дробове. Когато приемате комбинацията от двете тинктури е добре да има разстояние от 4 часа между всеки прием. Можете да приемате профилактично всяка от тинктурите по един път на ден. При наличие на заболяване може да приемате всяка от тинктурите по два пъти, спазвайки разстоянието от 3-4 часа между приемите.

Споделяне