Коронавирус / COVID – 19 / ЗАЩИТА

Светът изпадна в паника заради поредната „модерна чума“, която плъзна из него. Тази  заплаха носи царственото име Коронавирус. Спорно е дали този вирусен щам наистина заслужава да бъде коронован като най-смъртоносен или някой му придава по-голяма значимост, отколкото той заслужава. Все пак всички лекари, холистични терапевти, фитотерапевти и психолози не спират да ни сочат връзката между паниката, срива на имунната система и заразяването с грип, независимо дали той е с корона или не. Затова има две изключително важни неща, които е добре да направите, ако искате да устоите на атаката на Коронавируса. Ние от „Билка Чудодейка“ ги наричаме Двустепенен модел на защита.

Коронавирус /COVID - 19/

Коронавирус /COVID – 19/

Първата степен на защита включва запазването на самообладание. На този етап най-важно от всичко е да не се поддавате на паника и масова психоза, въпреки стресиращите новини, които бълват медиите и негативните прогнози, които вещаят специалистите. Всеизвестно е, че стресът, страхът и всички негативни емоции водят до срив на имунитета и правят организма ни податлив на всякакви вирусни и бактериални инфекции. Затова ако изпитвате панически страх и напрежение, можете да му противодействате с натуралния ни Спрей Мента, глог, валеряна с доказано седативно действие, а ако забелязвате първите признаци на депресия, можете да реагирате с прием на натуралния ни антидепресант Тинктура Щастие.

Вторият етап от двустепенния ни модел на защита от Коронавируса  е осезаемо стимулиране на имунитета и съпротивителните сили на нашия организъм. Опитът на Китай в справянето с тази зараза почива на многовековните традиции на традиционната китайска медицина, която използва изцяло натурални средства за превенция и лечение на всички видове заболявания. Ние от „Билка Чудодейка“ ви предлагаме набор от доказани във времето натурални имуностимуланти, разработени на базата на фито и апитерапевтичните принципи. Ето какво включва този набор от продукти:

БИЛКОВ ЩИТ – АВ

Тинктура БИЛКОВ ЩИТ – АВ

Тинктура Билков щит – АВ е комбинация от билки, които имат имуномодулиращо и активно антисептично действие.

Тинктура Арония е суперконцентрирана монотинктура от плодовете на този натурален антиоксидант с безспорно имуностимулиращо действие.

ПРОИМУНИТ – БИЛКОВИ КАПСУЛИ

ПРОИМУНИТ – БИЛКОВИ КАПСУЛИ

Билковите капсули Проимунит представляват висококачествен бленд от билки, вложен в растителни капсули, които имат за цел да активират самозащитата на организма ни от набезите на вируси, бактерии и гъбични спори.

Не сме забравили и най-малките. Тинктура за деца – Общоукрепваща е създадена с грижа за вашите деца между 1 и 6 години. Разработена на базата на плодове на билки и мед, тя има приятен вкус и с удоволствие се приема от малчуганите.

спрей за болно гърло

СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО

Специалистите твърдят, че главните входове на COVID-19 в организма са носа и устата.

За да предпазите устната си кухина от зараза или ако вече имате проблеми с гърлото, изберете Спрей Здраво гърло с мента или Спрей Здраво гърло с лавандула, които комбинират лечебни билки и прополис и имат ясно изразен антисептичен, антивирусен и антибактериален ефект.

За носната кухина можете да се погрижите ако използвате Билков спрей за нос или Билков спрей за нос с евкалипт. За най-малките специално сме разработили Билков спрей за нос за деца. Трите продукта активно подпомагат справянето с хрема и всички видове ринити с вирусен, бактериален и алергичен произход.
Ето и нашият апел – погрижете се за здравето си навреме и не забравяйте, че има живот и след Коронавируса, и той ще е прекрасен. Искрено вярваме в това!

Споделяне