ИНОВАТИВНА РАЗРАБОТКА НА БЪЛГАРСКИ ЕКИП – МИКСИРАНИ СУПЕРХРАНИ НА ПРАХ

ИНОВАТИВНА РАЗРАБОТКА НА БЪЛГАРСКИ ЕКИП – МИКСИРАНИ СУПЕРХРАНИ НА ПРАХ

Храната, която поема съвременния човек, и която изгражда ежедневното му меню, често не е нито здравословна, нито пълноценна. Полуфабрикати, натъпкани  с консерванти, подобрители, оцветители, овкусители и какви ли още не врагове на човешкото здраве пълнят рафтовете на магазините за хранителни стоки и изобилстват в заведенията за бързо хранене. Всичко това, добавено към неизменния ежедневен стрес, на който сме подложени, както и огромните количества отровни вещества, които тялото ни поема, чрез въздуха и водата водят до трагични последствия за нашето здраве.

шейкове - суперхрани

шейкове – суперхрани

Последните години една нова вълна на стремеж към здравословния начин на живот заля света и намери отзвук в нашата страна. Появиха се множество магазини за натурални храни козметика, фермерски пазари и дори големите хипермаркети отделиха място за рафтове с натурални, чисти, био и еко хранителни продукти. Насред това вече относително изобилие от здравословни храни ясно се очертава липсата на миксирани суперхрани, в които да бъдат комбинирани семена, ядки, сушени плодове, билки и други натурално извлечени субстанции, които, обединени в един продукт, да достравят на организма ни витамини, микроелементи и минерали, необходими му за да съществува и да се развива в добро здраве.

Водени от този осезаем дефицит на подобни продукти, ние от „Билка Чудодейка“ създадохме серия протеинови шейкове на прах „АМРИТА“ и висок клас серия шейкове на прах „АМБРОЗИЯ“. Лесни и бързи за приготвяне, миксираните ни суперхрани доказаха в предварителните ни тестове своя положителен ефект върху здравето и тонуса на тези, които ги включиха в своя хранителен режим.

Серия „АМРИТА“ включва „АМРИТА ПРО ВЕГА“, базирана на органичен соев протеин и изключително подходяща за вегани и вегетарианци; „АМРИТА ПРО ФИТНЕС“,предназначена за хората, които водят активен начин на живот и редовно се занимават със спорт и „АМРИТА ПРО МАКС“, комбинираща восококачествени соев и суроватъчен протеин, в подкрепа на хората със завишени протеинови нужди.

Серия „АМБРОЗИЯ“ включва „АМБРОЗИЯ АЛКАЛ“, предназначена за алкализиране на организма и намаляване на вредите от окислителните процеси в тялото и „АМБРОЗИЯ ДЕЙЛИ ПАУЪР“ – една прекрасна комбинация за ежедневна употреба, която доставя на организма енергия и тонус. Съвсем скоро на пазара ще се появят и новите попълнения на тази серия – „АМБРОЗИЯ ВИТА“ – богата на витамини, микроелементи и минерали, подсилващи имунитета и резистентността на организма, и „АМБРОЗИЯ СЛИМ“ за тези, които искат да се освободят от излишните килограми и да поддържат тялото си в добра форма и визия.