БИЛКА ЧУДОДЕЙКА

е марка, зад която стои дългогодишният труд на група ентусиазирани професионалисти, решени да възродят позабравените, но живи и до днес многовековни български традиции в лечението с билки. „Билка Чудодейка“ е марка билкови продукти на фирма А-Жар ООД.

Целта на екипа ни е постоянно да обновява и разширява гамата от натурални продукти и артикули, търсейки възможно най-добрите формули, решения и комбинации в полза на нашите клиенти.На нашите партньори ние предлагаме още една прекрасна възможност – производство на натурални билкови продукти с техен бранд по тяхна рецепта или по рецепта, разработена от специалистите в нашия екип. При нужда предлагаме регистрация и легализация на продуктите, съобразена с европейсите изисквания в тази област.

Изцяло посветени на идеята за естественото и натурално профилактиране на организма и подпомагане на лечението на различни заболявания, ние сме убедени, че непреходната красота и здраве се крият в безценните дарове на природата, които тя така щедро ни предоставя. Остава ни да ги оценим, да се възползваме от тях и да й благодарим за щедростта.

Споделяне