ДЕПРЕСИЯТА – ТИХИЯТ УБИЕЦ

ДЕПРЕСИЯТА – ТИХИЯТ УБИЕЦ

Вероятно често сте чували изрази като „Тази тъга го уби!“ или „Разбиха сърцето й, а тя не можа да го понесе и си отиде!“. Колкото и невероятно да звучи, депресията, особено когато се превърне в хронична или достигне до връхни форми като нервен срив и емоционален шок, има способността да разболява сериозно и дори да убива.

ДЕПРЕСИЯТА ТИХИЯТ УБИЕЦ

ДЕПРЕСИЯТА ТИХИЯТ УБИЕЦ

Учените вече недвусмислено доказаха, че депресията е сред най-честите причинители на болести на сърдечно-съдовата, отделителната, имунната и други системи, органи и тъкани в нашето тяло. Тя е и сред причините да стигнем до драстични обрати в живота си, да изгубим работа, приятели, дом, семейство и социален статус. Вероятно страдате от депресия, ако констатирате, че губите интерес или вече не изпитвате удоволствие от хобито и любимите си занимания, ако чувствате безпричинна, постоянна и прогресивно нарастваща тъга, обзема ви чувство на безнадеждност, безполезност, безпокойство, вина, трудно се концетрирате, паметта ви изневерява, губите драстично тегло или рязко го повишавате, често сте раздразнителни, плачете без причина, рязко сменяте настроенията си и постоянно сте уморени. Много често депресивните състояния биват причинени от тежки емоционални преживявания, неочаквани промени в живота ни, загуби и низ от стресови ситуации, които нанасят драстични нарушения в хормоналния ви баланс и особено в секретирането на ендорфини, познати още като „Хормона на щастието“. Оказва се обаче, че има още ред причини, незабележими на пръв поглед и неразделна част от ежедневието ни, които могат да се окажат причинители на депресията. Ето най –значимите сред тях:

НЕДОСПИВАНЕТО. Редовното недоспиване води до преумора, претоварване на нервната система, става прични да допускаме неприятни, а понякога и фатални грешки със сериозни последствия, пречи ни да се концентрираме, забавя мисловната ни дейност и в крайна сметка води до депресия. Ако имате проблеми със съня, можете да се доверите на вече изпитаната комбинация от мента, глог, валеряна, хмел и перуника, които ще ви подарят спокоен, здравословен и пълноценен сън. Тази прекрасна комбинация от билки ще откриете в нашата тинктура „Мента, глог, валеряна – подобрена“.

ИНТЕРНЕТ. Социалните мрежи, онлайн филмите, компютърните игри и всякакви други виртуални занимания могат да нанесат сериозни поражения на психиката и мозъка ви. Могат да предизвикат халюцинации, бели петна в паметта ви, да нарушат мозъчни връзки или дори да увредят цели мозъчни центрове, защото на практика прекомерното претоварване на мозъка задейства защитните му механизми и той буквално  изключва. За да запазите добрата си памет и концентрация, да въстановите вече нарушената си краткосрочна или дългосрочна памет, да повишите концентрацията си и добрата си мозъчна дейност, можете да се доверите безрезервно на тинктурата ни „Бистър ум“. Основната съставка на тази билкова комбинация е феноменалната по своята същност билка „Родиола“, известна още като „Златен корен“. Тя е мощен натурален антидепресант, стимулатор на мозъка и катализатор на фината микроциркулация.

ДИЕТИТЕ. Редовното подлагане на хранителни ограничения, лишаването от любимите вкусове, вманиачаването в идеалното тегло и чувството за вина когато си позволите нещо вкусно, но малко по-калорично, често става прична да изпаднете в депресия. Прекрасно е да изглеждате добре, да сте в идеална форма и това да е причина за добро самочувствие, но диетите не са решение, още по-малко когато са крайни и граничат с мазохизъм. От научна гледна точка  можете да постигнете идеалното тегло само ако редовно си набавяте чрез храната необходимите ви микроелементи, витамини и минерали, ако приемате натурални катализатори на метаболитните процеси, ако мислите и приемате нещата позитивно и ако водите активен начин на живот, в който движението е неразделна част. Предлагаме ви едно прекрасно и доказано работещо решение.

тинктура щастие

тинктура щастие

Комбинацията от Тинктура „Стройна фигура“ и Органичният шейк на прах „Амброия Слим“  буквално ще „нахранят“  тялото ви на клетъчно ниво, ще катализират очистителните процеси в него и метаболизма му, ще спомогнат за намяване на апетита ви и ще окажат дрениращ ефект върху вас в случай, че задържате течности.

Тинктура „Щастие“ пък ще ви върне хормоналния баланс и ще въстанови производството на ендорфини. Позтивното отношение към живота обаче и разходките сред природата са само във вашите ръце и са най-добрият избор, който можете да направите за себе си, ако искате да бъдете щастливи!